22 грудня 2022, 15:26

Тамар попередив українців, до чого готуватися після перемоги над армією РФ: "Не потрібно цього лякатися"

Військовий експерт Григорій Тамар спрогнозував, "що на нас чекає" після виходу ЗСУ на кордони з Росією 1991 року.

Тамар попередив українців, до чого готуватися після перемоги над армією РФ: "Не потрібно цього лякатися"

Ізраїльський військовий історик "пофантазував" на тему того, як він бачить перемогу України. Григорій Тамар розповів, як би йому хотілося, щоб закінчилася війна, зробивши поправку на те, що це його особисте бачення ситуації та побажання українцям. Потім офіцер армії оборони Ізраїлю змалював перспективи для України, нагадавши, що загроза з боку РФ матиме постійний характер.

Думку Григорія Тамара щодо подій після перемоги України над ворогом можна дізнатися з його інтерв'ю для "Фабрики новин" на YouTube.

Військовий експерт зробив акцент на тому, що російське суспільство дозріє до зміни влади після того, як ЗСУ вийдуть на кордони 1991 року. Пробачити поразку Путіну вони не зможуть, тому країну очолить хтось інший.

Ізраїльський офіцер припустив таке: "Вам же у такій ситуації, через те що по той бік не буде демократичного миролюбного уряду, який пропагує гуманітарні цінності, вам доведеться стати на шлях мілітаризації вашого суспільства, створення потужного ВПК, який би зміг насичувати вашу армію необхідною кількістю озброєння".

Григорій Тамар додав: "Не потрібно цього лякатися. Я живу у країні, де суспільство мілітаризоване більш ніж, проте це не заважає нам пропагувати гуманістичні цінності, дбати про підвищення життя нашого населення, допомагати нашим палестинським сусідам, мати театр, хороші лікарні, супутник і атомну бомбу".

Ізраїльський військовий повідомив, що в армії згодом в Україні служитимуть навіть молоді дівчата, але це буде справою престижною і своєрідним стартом у житті.


Раніше Тамар озвучив "чергову дурість", яку може зробити Путін.

Також Тамар назвав ефективну стратегію зі звільнення України.

Нагадаємо, Тамар пояснив, на що розраховує Путін.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини