19 грудня 2022, 17:18

Пономарьов зі "Свободы России" назвав головну умову "довгострокового та стійкого миру" в Україні

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов пояснив, чому просто вийти на межі 1991 року – не означає її перемогти.

Пономарьов зі "Свободы России" назвав головну умову "довгострокового та стійкого миру" в Україні

Боєць легіону "Свобода Росії" назвав принципову умову, за якої мир і спокій Україні гарантовано на довгі роки. Ілля Пономарьов переконаний, що тільки повне повалення путінського режиму, а не тільки його самого, буде запорукою повної перемоги України над РФ.

Думку Іллі Пономарьова з приводу того, за яких умов Україні можна досягти стійкого миру, можна дізнатися з його інтерв'ю для "Фабрики новин" на каналі YouTube.

Від російського опозиціонера спершу пролунав основний намір легіону: "Якщо Україна звільнить свої території, а ми потім повалимо Путіна, то це така сама велика перемога Росії, як та, що станеться у Україні, тому ми прагнемо до того, щоб такий сценарій стався".

Російський політичний діяч висловив свою думку з приводу того, як Україні досягти повної перемоги над ворогом у війні: "Моє найглибше переконання, що простого визволення територій недостатньо, як то кажуть, спитайте у чеченців. Ніяке замирення, поки Путін там, не буде довгостроковим. Необхідно зруйнувати всю цю систему імперську".

"Імперія повинна померти, не тільки Путін особисто. Тоді це буде довгостроковий і стійкий мир", - упевнено заявив Ілля Пономарьов.

Раніше Пономарьов зі "Свободи Росії" озвучив цілі легіону після перемоги України у війні.

Нагадаємо, Пономарьов назвав два важелі тиску на Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Илья Пономарев

Останні новини