10 листопада 2022, 12:15

"Військову справу вчили за кінофільмом "Чапаєв"", – Мюрид висміяв спроби РФ зупинити наступ ЗСУ на Крим

Укріпрайони, які російська армія будує на перешийку біля Криму, не здатні зупинити контрнаступ ЗСУ, впевнений Ель Мюрид.

"Військову справу вчили за кінофільмом "Чапаєв"", – Мюрид висміяв спроби РФ зупинити наступ ЗСУ на Крим

Російська армія, очевидно, готується до сухопутної оборони Криму. Супутник зафіксував появу у районі Армянська та КПП "Чонгар" між Херсонською областю та півостровом нові російські укріпрайони.

Ситуацію прокоментував у своєму блозі у Telegram військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян (Ель Мюрид).

Судячи з кадрів супутника, росіяни готуються зупиняти українську армію за допомогою окопів. Це свідчить про те, що військово-політичне керівництво РФ за 8 місяців боїв так і не "прокинулося". Воно все ще впевнене, що бере участь не у Першій світовій війні, де основна сила - це кінна піхота. 

Насправді ЗС РФ в Україні протистоять добре озброєній і навченій за стандартами НАТО армії, що має у своєму розпорядженні сучасну західну зброю. У таких умовах окопи солдатам РФ мало допоможуть.

"Окопи на перешийку означають, що Кремль готується відбивати атаки колон і шеренг піхоти, які йдуть на повний зріст, з розгорнутими прапорами та, можливо, злегка піддавши горілки... Головне - посадити у них Анку-кулеметницю не забути. У всіх інших сценаріях окопи допоможуть, але не дуже... Те, що на дворі 21-ше століття, їм, схоже, невідомо", - висловив думку блогер.

Він припустив, що російський генералітет військової справи навчався за старим радянським фільмом "Чапаєв".

Мюрид зазначив, що історія не залишає окупантам шансів. Усі, хто ставили собі завдання взяти Крим, його брали. Утримати півострів, з яким немає стійкого сухопутного зв'язку, буде дуже непросто.

Раніше Світан спрогнозував звільнення українськими військами Криму вже наступного літа 2023 року.

Ми також писали, що громадяни РФ масово тікають з анексованого Криму, позбуваючись нерухомості з величезним дисконтом.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини