6 листопада 2022, 20:23

Ягун пояснив, чому найближчі тижні будуть важкими для українців

Генерал-майор СБУ Віктор Ягун попередив жителів України про те, що листопад виявиться важким місяцем.

Ягун пояснив, чому найближчі тижні будуть важкими для українців

Ситуація на фронтах України змінюється щодня, а масовані ракетні обстріли мирних міст мають місце із завидною періодичністю. Про те, що чекає на українців найближчими тижнями, розповів військовий експерт Віктор Ягун, який переконаний, що потрібно готуватися до найгіршого.

Інтерв'ю Віктора Ягуна для програми "ТСН" можна подивитися на каналі YouTube.

Український військовий експерт припустив: "Усі говорять про те, що найближчі кілька тижнів будуть дуже важкими. Чому важкими? Тому що Росія накопичила за кілька останніх тижнів сили, щоб продемонструвати свої можливості не тільки у повітрі ракетами, а й на суші".

Генерал-майор СБУ доповнив вищесказане поясненням: "Це свідчить про те, що Суровікін має продемонструвати свої можливості не тільки як командувач військово-космічними силами, а й як командувач сухопутними підрозділами".

"Найближчим часом можемо очікувати наступ на будь-якій ділянці. За інформацією від військових, за останню добу вони відбили атаки на 12 напрямках. Як не парадоксально, вони можуть наступати навіть на тих напрямках, де ми контрнаступаємо: на Херсонському напрямку, на Луганському напрямку (Кремінна - Сватове), але це все останні потуги", - резюмував Віктор Ягун.


Раніше генерал Ягун назвав головний страх Путіна на сьогодні.

Тим часом Ягун перерахував регіони України, куди РФ може завдати ядерного удару.

Нагадаємо, Ягун розповів, скільки часу у Путіна залишилося для вирішення питання з війною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Виктор Ягун

Останні новини