6 листопада 2022, 20:11

"Панувати на руїнах імперії", – Галлямов передрік швидку "сутичку" Пригожина та Кадирова

Кадиров і Пригожин – це ситуативні союзники, які дуже скоро почнуть боротьбу один з одним, упевнений Аббас Галлямов.

"Панувати на руїнах імперії", – Галлямов передрік швидку "сутичку" Пригожина та Кадирова

Власники приватних армій Рамзан Кадиров і Євген Пригожин сьогодні об'єдналися для знищення свого головного противника - Збройних сил Росії. Щойно вони досягнуть мети, почнуть рвати один одного.

Таку думку висловив в ефірі "Ходорковский LIVE" російський політолог, ексспічрайтер диктатора РФ Аббас Галлямов.

Він упевнений, що інтереси Кадирова та Пригожина не збігаються. Для кожного з них сьогодні головне завдання - максимально збільшити свою військову міць перед тим, як путінський режим завалиться й у Росії почнуться розпад і розруха.

"Їхні інтереси один з одним увійшли у протиріччя. Вони полягають у тому, щоб максимум своїх людей зберегти до того, як держава розпадеться та почнеться хаос громадянської війни. А ми у той бік рухаємося. Їм потрібно якомога більше особисто відданих найбільш боєздатних частин, щоб реалізовувати свої особисті інтереси. На руїнах імперії пануватимуть ось такі князьки, у яких є армії, особисто їм віддані", - розповів Галлямов.

Він уточнив, що і Пригожин, і Кадиров намагаються не кидати своїх найдосвідченіших бійців у м'ясорубку війни. Замість них на фронтах гинуть свіжонабрані найманці, зеки та мобілізовані.

Ще одне завдання цих двох персонажів, за даними Галлямова, не заплямувати себе поразкою у війні з Україною. Уже зрозуміло, що крайньою у розгромі зроблять саме російську армію й особисто командувача "спецоперацією" генерала Сергія Суровікіна.

Раніше повідомлялося, що наступ пригожинсько-кадировської "еліти" на Бахмут провалився - Путіна водять за ніс.

Ми також писали, що Кох розповів, коли Кадиров і Пригожин позбудуться Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини