2 листопада 2022, 13:03

"Він ставленик Путіна", – Цимбалюк пояснив, чому Пригожин раптом назвав Зеленського "симпатичним хлопцем"

Роман Цимбалюк зазначив, що Євген Пригожин може дозволити собі називати речі своїми іменами, на відміну від решти, що живуть у РФ.

"Він ставленик Путіна", – Цимбалюк пояснив, чому Пригожин раптом назвав Зеленського "симпатичним хлопцем"

Нещодавно Євген Пригожин, власник ПВК "Вагнера", найманці якої воюють в Україні, несподівано похвалив Зеленського, назвавши останнього твердим, впевненим у собі прагматичним симпатичним хлопцем. Звичайно ж, це йде врозріз із чільною риторикою РФ, тому викликало подив як в Україні, так і у Росії. Але український журналіст Роман Цимбалюк знайшов просте пояснення словами Пригожина: він може дозволити собі називати речі своїми іменами, на відміну інших. 

Таку думку експерт висловив в інтерв'ю своїй колезі Інзі Мезері, яке можна переглянути на YouTube-каналі Inga Mezerya.

Можливо, йдеться також про певну адекватність Пригожина, зазначив Цимбалюк. Потім він додав, що навіть українці можуть по-різному сприймати свого президента та владу загалом, але факт залишається фактом: через вісім місяців війни українська армія ходить у натовській формі, воює натовською зброєю, а країни НАТО забезпечують нам фінансову стабільність. Глобально для України все йде добре. І Пригожин просто сказав правду, не злякавшись наслідків.

"Наскільки я розумію, у системі Російської держави він уже обігнав Скабеєву, Симоньян і Беглова (губернатора Санкт-Петербурга), якого взагалі опускають публічно. Пригожин - ставленик Путіна, на секундочку. Що мені хочеться ще сказати? Пригожин і Кадиров, беріть владу у свої руки, нам із цим кремлівським дуремаром не домовитися! З вами нам буде легше домовитися", - сказав Цимбалюк. 

Нагадаємо, Роман Цимбалюк озвучив ще одну версію вибухів на Кримському мості. 

Також Роман Цимбалюлк попередив українців про величезну небезпеку: "І це не блеф".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини