2 листопада 2022, 11:22

У Кремлі чекають перемоги України: Гудков розповів про майбутній державний переворот у РФ

Дмитро Гудков переконаний, що, як тільки Росія зазнає військової поразки у війні з Україною, російські еліти перестануть вичікувати та нарешті скинуть Путіна.

У Кремлі чекають перемоги України: Гудков розповів про майбутній державний переворот у РФ

Російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков заявив, що Путін, мабуть, усвідомлює перспективи своєї військової поразки, бо все частіше замовляє необхідність переговорів з Україною. Кремлівський диктатор розуміє, що програшу у війні йому не вибачать ні громадяни, напхані пропагандою, ні еліти, для яких це буде тригером для остаточного розколу й, отже, палацового перевороту. Про це експерт заявив в ефірі програми "ВЕЧІР.LIVE" на YouTube-каналі "Фабрика новин".

Сьогодні Путін перетворився на величезну проблему для представників російських еліт. Вони підпадають під санкції та не можуть тепер розкішно жити у європейських країнах, але при цьому не розуміють, як позбутися диктатора.

"Для "партії війни" він поки що свій, а для "партії миру" – серйозна загроза, тому що вони через Путіна втрачають величезні гроші, зазначив Гудков.

Але питання полягає в іншому: поки Путін ще не зазнав військової поразки, поки він ще контролює силовиків і може знищити бізнес будь-кого всередині країни та будь-кого посадити, то, звичайно, він залишається великою загрозою.

"Але коли відбудеться військова поразка РФ, тоді дуже багато хто захоче скинути Путіна", - спрогнозував Гудков. 

Раніше Дмитро Гудков пророкував громадянську війну у РФ: "У Москві полетять кулі". 

Також Дмитро Гудков звернувся до українського народу із проханням про прощення: "Я хочу визнати свою провину". 

Ще трохи раніше Дмитро Гудков висловився щодо переговорів України з РФ: "Як на це погодитися?"

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини