26 жовтня 2022, 11:41

"Вони детально повідомляють..." – Піонтковський пояснив, який важливий крок зробив Захід щодо РФ

Андрій Піонтковський зазначив, що західні лідери нарешті перейшли важливий психологічний бар'єр, який тривалий час стримував їх навіть у заявах щодо РФ.

"Вони детально повідомляють..." – Піонтковський пояснив, який важливий крок зробив Захід щодо РФ

Російський опозиційний політолог, публіцист і математик Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні, розповів, що він буквально у повітрі відчуває зміну риторики Заходу щодо РФ. "Захід перейшов один дуже важливий для себе психологічний бар'єр. Я це відчуваю тут у всьому: і у розмовах, і у заявах. Я бачу, як західні діячі навіть якось розкріпачилися", - заявив експерт під час бесіди з Романом Цимбалюком.

Подивитися повне інтерв'ю з російським опозиціонером можна на YouTube-каналі "Андрій Піонтковський".

Як сказав політолог, протягом грудня-лютого західні лідери практично кожну свою ранкову заяву починали з перерахування того, чого вони у жодному разі не робитимуть. "Наші солдати не ступлять на землю України. Ми не створюватимемо ноу-флай зону. Найголовніше наше завдання – ні в якому разі не допустити зіткнення з російськими ЗС", – саме такі фрази звучали з вуст Байдена та Столтенберга.

"Але зараз вони детально повідомляють, які саме зіткнення у них будуть з російською армією у разі застосування Кремлем ядерної зброї на території України. Це є принципово важливим кроком. Це те, що вони не робили останні 80 років", – підкреслив Піонтковський.


Нагадаємо, Андрій Піонтковський розповів про страх Путіна та вирішальний аргумент: "Оголосили, що його просто вб'ють".

Також Андрій Піонтковський зазначив, що конфлікт між радикалами та генералами у РФ спалахує з кожним днем.

Раніше Андрій Піонтковський повідомив, що Стрєлков створює коаліцію проти Путіна: "Розгорнуть зброю у бік Кремля".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини