17 жовтня 2022, 08:07

Режиму Путіна настане кінець, якщо він зважиться на захоплення Києва: експерти озвучили кілька думок

Путін знову зібрався йти війною на Київ, щоб захопити столицю України, що, на думку експертів, наблизить кінець диктатора.

Режиму Путіна настане кінець, якщо він зважиться на захоплення Києва: експерти озвучили кілька думок

Останнім часом у ЗМІ все частіше можна почути слова про те, що Путін не залишив наміру захопити столицю України. Зараз він планує розпочати наймасштабніший наступ на Київ, кинувши туди професійних військовослужбовців і "вагнерівців", що залишилися.

Журналісти Telegram-каналу "Запретное мнение" впевнені, що президент РФ хоче "красиво самогубитися", але, як завжди, все пройде "карикатурно та соромно".

Експерти стверджують, що навіть захоплення Києва вже не вплине на розклад на полі бою.

Щоб захопити Київ, окупантам доведеться влаштувати "Маріуполь-2". На штурм доведеться кидати багато військовослужбовців армії РФ, включаючи і мобілізованих, які й автомат навіть у руках не тримали.

Якщо Київ і буде захоплений, то це стане справжнісінькою "пірровою перемогою".

При цьому низка аналітиків стверджує, що і цей план Путіну не вдасться реалізувати. Крім того, черговий провал в Україні буде кінцем для режиму Путіна у РФ.

Деякі західні ЗМІ пишуть, що більшість військових радників глави РФ нібито виступають проти такого плану. Однак російський диктатор нібито рішення вже ухвалив.

На цьому фоні стало відомо, що РФ закриває одразу 7 районів у Баренцевому морі для прольотів літаків. У цьому районі передбачаються випробування ядерної зброї.

Йдеться про навчання "Гром", які відбуватимуться вдруге цього року. Координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі заявив, що Вашингтон уважно стежитиме за навчаннями, які намічені на кінець жовтня та триватимуть кілька днів.

Раніше російський блогер Несміян не відкидав того, що Путін знову спробує штурмувати Київ з боку Білорусі.

Нагадаємо, практично такої ж думки дотримується й Арестович, заявляючи, що Путін навмисно створює нову загрозу Києву.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини