29 вересня 2022, 10:47

"Це зіграє свою роль", – Жданов пояснив, чому мобілізовані росіяни почнуть масово здаватися у полон

Жданов вважає, що мобілізовані солдати РФ почнуть масово здаватися у полон, оскільки сарафанним радіо дізнаються, як насправді Україна ставитися до військовополонених.

"Це зіграє свою роль", – Жданов пояснив, чому мобілізовані росіяни почнуть масово здаватися у полон

Військовий аналітик, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов зазначив, що після першого обміну військовополоненими один з окупантів, що повернулися додому, в інтерв'ю почав поливати брудом Україну. Мовляв, у полоні його постійно били та всіляко з нього знущалися (щоправда, при цьому він набрав аж 6 кг). Але говорити на камеру можна одне, а насправді зовсім інше, впевнений експерт. "Він розповість знайомим правду, та піде сарафанне радіо, що в українському полоні не так, як у російському. І це може зіграти свою роль", – пояснив Жданов в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Також військовий аналітик додав, що велику роль також відіграє українська пропаганда щодо цього питання. "Знаєте, що ще я помітив? Я даю інтерв'ю закордонним ЗМІ, і вони шоковані тим, що ми зробили практично державну програму. Ми поставили на конвеєр можливість здавання у полон для російських солдатів. У нас є чат-боти, цілодобові гарячі лінії. Будь ласка, реєструйтесь. Аж до того, що ми можемо зустрічати на кордоні, якщо ви йтимете підрозділами. У нас це дуже організовано, і ми це дуже сильно пропагуємо на всіх рівнях і на всіх інформаційних майданчиках. Це дуже добре", – розповів Олег Жданов.

Нагадаємо, Олег Жданов пояснив, чому Україну навряд чи колись візьмуть до НАТО.

Також Олег Жданов назвав регіони, які почнуть бунтувати після Дагестану.

Раніше Олег Жданов озвучив нову мету Путіна в Україні до 15 листопада.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Олег Жданов

Останні новини