19 вересня 2022, 12:32

"Війна буде припинена", – Гордон упевнений, що остання заява Пугачової – доленосна

Дмитро Гордон вважає, що антивоєнний вислів Алли Пугачової – це провісник доленосних подій у РФ, які почнуть відбуватися найближчими місяцями.

"Війна буде припинена", – Гордон упевнений, що остання заява Пугачової – доленосна

18 вересня Алла Пугачова у своєму офіційному Instagram-акаунті звернулася до Мін'юсту РФ з проханням зарахувати її до лав іноагентів, бо вона солідарна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, який виступає проти війни в Україні. "Він бажає Батьківщині процвітання, мирного життя, свободи слова та припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі, які роблять нашу країну ізгоєм й обтяжують життя наших громадян", - написала Примадонна.

Лише за день цей пост встиг назбирати 80 000 коментарів, що зовсім не дивно. Не залишив без уваги заяву Алли Борисівни й український журналіст Дмитро Гордон. Він зазначив, що публічне антивоєнне звернення Пугачової до влади РФ лише зміцнило його впевненість у тому, що у Росії розпочинається внутрішньополітична боротьба проти Путіна.

"Все це вказує на те, що найближчим часом (два-три місяці) Путін буде скинутий. Влада у Росії перейде до інших людей, і війна буде припинена, тому Аллі Борисівні велике спасибі від імені всіх українців", - сказав Гордон в інтерв'ю свого колеги Василя Голованова.

Також журналіст впевнено заявив, що за це Аллі Борисівні нічого не буде, бо є люди, яким нічого не можна зробити. "І Алла Борисівна, будучи розумною жінкою, це теж розуміє, - підкреслив Гордон. - Вона вчинила як лідер поколінь, як лідер думок, як лідер на російській естраді, таі, звичайно, вона увійшла цим в історію, тому що багато хто туди вляпався, а вона увійшла".

Крім того, у ході бесіди Дмитро Гордон вирішив провести історичну паралель з СРСР: "Радянський Союз зруйнувався не у грудні 1991 року при підписанні Біловезьких угод, а у середині горбачовської перебудови, коли з голів людей пішов страх. Страх був головним матеріалом, що цементує, на якому трималося радянське суспільство. Нинішня російська безмовність, покірність і страх перед виступами трималися до сьогоднішнього дня на страху. Заява Пугачової говорить про те, що страху більше немає, принаймні у Алли Борисівни, але це заразливий приклад, який передається миттєво".

Раніше Дмитро Гордон припустив, чому ЗСУ вдалося так швидко провести успішний контрнаступ на Харківщині.

Також Дмитро Гордон заявив, що війна може закінчитись навіть завтра: "Все можливо".

Ще трохи раніше Дмитро Гордон пояснив, чому артисти, які залишили Росію, почали повертатися назад.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини