15 вересня 2022, 11:33

"Ми стоїмо на порозі цікавих подій", – Жданов спрогнозував украй складні часи для РФ

Олег Жданов впевнено заявив, що найближчими місяцями у Росії розпочнуться незворотні процеси, які призведуть до її розпаду.

"Ми стоїмо на порозі цікавих подій", – Жданов спрогнозував украй складні часи для РФ

Тотальна поразка російських військ на Харківщині обговорюється в усьому світі, у тому числі й у самій Росії. За словами військового експерта Олега Жданова, у РФ суттєво змінилася риторика та почав наростати конфлікт у середовищі військових. "Тут або Генштаб ЗС РФ стане на бік солдатів, і тоді конфлікт перекинеться до Москви та спалахне між Кремлем і Арбатом (так у Росії називають Генштаб), або генерали стануть на бік Путіна, і тоді конфлікт станеться всередині війська. Але це ще гірше, тому що тоді керування військами буде повністю втрачено",спрогнозував Жданов в ефірі "24 канали".

Також полковник підкреслив, що ми стоїмо на порозі дуже цікавих подій, коли імперія починає розвалюватися зсередини.

"У найближчі місяці ми спостерігатимемо незворотні процеси. Ідеологія Кремля розсипалася, а нову створити неможливо. Крім грошей, потрібна ще й ідеологічна мотивація, а її немає, саме тому йтиме ситуація розпаду та втрати керованості спочатку військами, потім силовими структурами, а потім суспільством", - передбачив військовий експерт.

Раніше Олег Жданов назвав військову подію, яка остаточно зруйнує Росію.

Нагадаємо, Олег Жданов озвучив ознаки того, що Путін має намір здати Крим Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Олег Жданов

Останні новини