5 вересня 2022, 08:15

'"Вихвалятися взагалі нічим", – Невзоров про "успіхи" російської армії в Україні

Російській армії нема чим похвалитися за "спецоперацією" в Україні, і тому Шойгу пускає пилюку в очі Путіну, упевнений Невзоров.

'"Вихвалятися взагалі нічим", – Невзоров про "успіхи" російської армії в Україні

Російський опозиціонер Олександр Невзоров на своєму каналі опублікував ролик про ситуацію в Україні та про фейки, які найвище командування російської армії надає Путіну.

Невзоров заявив, що у РФ існує єдине колективне боягузтво й погодження крізь зуби щодо "спецоперації" проти України, інформує "Україна 365".

Однак Путін очікував не такого, і зараз боїться. Це й не дивно, каже опозиціонер, оскільки реальна картина на фронті не така, яку Путіну подають командувачі російської армії.

Як наочний приклад Невзоров згадав ситуацію з Пісками на Донбасі, яку російська армія вже "взяла 8 разів". Піски - невелике місто, де залишилося лише 9 осіб. Виходить, що російська армія 8 разів входила та виходила з Пісок, про що Шойгу і звітував перед Путіним.

Згадав політик із про Авдіївку, яку "могуча" російська армія не може взяти вже третій місяць. Історія зі "спецоперацією" виглядає дуже плачевно, включаючи той факт, що головної мети так і не було досягнуто - "звільнення" Донбасу.

Згадав Невзоров і росЗМІ. За його словами, якби на федеральні канали випустили опозицію, то вона швидко розвіяла б усі фейки про війну в Україні. При цьому сам російський опозиціонер готовий на фактах розповісти, чому у майбутньому російський солдат буде забутий, відкинутий і проклятий рештою світу.

Також, на думку Невзорова, рано чи пізно, але у РФ обов'язково буде нова революція.

Нагадаємо, на думку Невзорова, президент Туреччини не просто так виступає за повернення Криму до складу України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини