3 вересня 2022, 18:44

Експерт озвучив реальні причини, через які США допомагають Україні: "Є один нюанс..."

Політичний аналітик Олег Лісний назвав справжню причину американської допомоги Україні та її підтримки.

Експерт озвучив реальні причини, через які США допомагають Україні: "Є один нюанс..."

Політичний експерт Олег Лісний, відповідаючи на запитання ведучої телеканалу "Апостроф TV", пояснив, якою є справжня мета США, яким Україна безмежно вдячна за військову допомогу. Аналітик спершу наголосила на тому, що не лише влада країни, а й самі громадяни у масі своїй на боці українців у війні проти РФ. Але, крім бажання допомогти окремо взятій країні, могутні Сполучені Штати хочуть досягти й іншої, не менш важливої мети.

Інтерв'ю Олега Лісного для телеканалу "Апостроф TV" можна переглянути на YouTube.

"Про нас вони думають 100%, але є ще один дуже важливий нюанс. Сполучені Штати можуть здобути глобальну перемогу. Це дуже круто. Такого давно не було. На тлі того, що сталося в Афганістані, скажімо так, тоді говорили, що це глобальна поразка. Але і вона зіграла нам на руку, тому що більше американська влада не відволікається на інший великий військовий конфлікт в іншій країні", - озвучив свою думку політичний аналітик.

"Зараз американці хочуть, щоб США стали державою на чолі перемоги. Для них це буде на чолі перемоги. Для нас це буде частиною коаліції, тому я так думаю, що американці дуже розраховують на нашу перемогу. Вони люблять перемоги. Це нація людей, які заточені на перемогу. Афганська поразка стала шрамом на тілі їхньої держави, і зараз цей шрам їм потрібно затерти великою перемогою над імперією зла", - підсумував Олег Лісний свої міркування на тему того, чому США зацікавлені у перемозі України над РФ.

Раніше Гаррі Табах розповів, як США допоможуть Україні "завдати військової поразки Росії".

Також відомо, як ракетні комплекси NASAMS від США допоможуть змінити перебіг війни.

Нагадаємо, Гаррі Табах назвав умови, за яких США вступлять у війну на боці України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини