17 серпня 2022, 14:34

"Ердоган їде до Зеленського до Львова на прохання Путіна – хороша ознака", – Невзлін

Диктатор РФ Володимир Путін хоче домовитися про мир із Києвом за допомогою турецького президента, вважає Леонід Невзлін.

"Ердоган їде до Зеленського до Львова на прохання Путіна – хороша ознака", – Невзлін

Новина про візит до Львова президента Туреччини Реджепа Ердогана – добрий знак. Швидше за все він передасть українському колезі Володимиру Зеленському пропозиції про припинення війни.

Таку думку у своєму блозі у Twitter висловив російський мільярдер, екскерівник "ЮКОС" і затятий критик Кремля Леонід Невзлін.

"Схоже, Ердоган їде до Зеленського до Львова на прохання Путіна пропонувати перемир'я. Хороша ознака, втомився Вован брехати собі та країні, що "все йде за планом"", - написав Невзлін.

Інформацію про візит Ердогана до Львова підтвердило Управління комунікацій Туреччини. Відомо, що це буде одноденна поїздка "на запрошення" Зеленського.

Турецькі ЗМІ повідомляють, що головною темою переговорів президентів будуть "кроки, які можуть задіяні для припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом". Планується задіяти той самий механізм, яким вдалося змусити російського агресора розблокувати експорт українського зерна Чорним морем.

Варто зазначити, що Київ раніше назвав ключову умову припинення гарячої фази війни: це відведення Росією своїх окупаційних військ на лінію 23 лютого. Москва на цей крок іти зараз не готова.

Раніше ЗМІ дізналися, що сталося на зустрічі Путіна та Ердогана.

Ми також писали, що Ердоган використовує диктатора РФ Путіна у питанні України, вважає Піонтковський.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини