17 серпня 2022, 13:27

"Склади вибухають, снаряди детонують", – Гордон заявив, що у Росії попереду ще багато потрясінь

Дмитро Гордон вважає, що Росія ще до кінця не розуміє, наскільки у плачевному становищі вона опинилася.

"Склади вибухають, снаряди детонують", – Гордон заявив, що у Росії попереду ще багато потрясінь

Відомий журналіст Дмитро Гордон дав інтерв'ю своїй колезі та дружині Алесі Бацман, у якому прокоментував новини про вибухи у Криму за 16 серпня. "Сьогодні ранок почався з добрих повідомлень: у Криму спалахнула військова база. Як ти на це дивишся?" - запитала журналістка.

"Загорілася не база, загорілися пер*аки (росіян - ред.), і горять, і вже і димлять", - з гумором відповів Гордон. Потім він зазначив, що Росія, швидше за все, ще не розуміє до кінця, у що вона вляпалася.

"Я думаю, що попереду у них чимало потрясінь", – заявив журналіст. Потім він додав, що всі ці погані люди з Росії, які приїхали на постійне місце проживання в український Крим за останні 8 років, не питаючи дозволу у нашої влади, мають якнайшвидше збирати свої речі та бігти звідти, бо туди скоро увійдуть ВСУ .

Зазначимо, що багато громадян РФ, які проживали в окупованому Криму, вже виїхали до Росії, злякавшись ударів по кримському аеродорому й авіабазі 10 серпня.

Також під час бесіди Дмитро Гордон висловився про те, що непереможність російської армії виявилася лише фікцією, яку Шойгу вміло згодував Путіну. А Бортников і Патрушев згодували диктатору те, що Україна на нього чекає та прийме з квітами. Путін же, відірваний кілька років від реальної обстановки через ковід, зробив саму фатальну помилку у своєму житті, результатом якої буде його безславний кінець, а також плачевний кінець Російської держави.

"Але туди їм і дорога", – наголосив журналіст.

Нагадаємо, Дмитро Гордон впевнено заявив, хто та коли звільнить Москву від путінської тиранії.

Також Дмитро Гордон розповів про чергову "пастку" Кремля для України: "Хочуть капітуляції".

Раніше Алеся Бацман поставила на місце зарозумілих росіян, порадивши їм готуватися до неминучого.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини