29 липня 2022, 08:40

Гаррі Табах пояснив, як жінки у ЗСУ допоможуть виграти війну: "І я не жартую"

Капітан першого рангу ВМФ США Гаррі Табах розповів, чому чисельність армії у наші дні не має значення.

Гаррі Табах пояснив, як жінки у ЗСУ допоможуть виграти війну: "І я не жартую"

Американський військовий Гаррі Табах назвав перевагу того, що у лавах Збройних сил України стає все більше жінок. На думку військового експерта, потенціал армії на сьогодні - це не чисельність бійців, а сучасне озброєння та інтелект.

Інтерв'ю Гаррі Табаха для Politeka Online можна переглянути на YouTube.

Телеведуча запитала свого американського гостя, який ресурс залишився у росіян для війни з Україною, на що досвідчений військовий лукаво посміхнувся та відповів досить несподівано. Гаррі Табах вважає, що у сучасному світі результат війни залежить не від чисельності військ, а зовсім від інших факторів: "У сьогоднішній війні не зовсім так працює. Це не минуле століття, коли стоять у лавах, крок уперед і штикова атака".

Капітан першого рангу назвав головні складові сучасної армії, які допомагають перемогти у війні: "Сьогодні ми воюємо знаннями, професіоналізмом і технологіями. Ми воюємо у космосі. Воюємо речами, де солдат має бути не зовсім накачаний".

"Солдати мають бути розумні. Чому у нас зараз багато жінок у збройних силах? І я не жартую. Тому що у них виходить це краще. У них більше терпіння, вони все роблять більш досконало, вони не реагують так ось (у них немає реакції) одразу дати у морду). Вони сидять, стежать, вистежують і натискають кнопку. Головне - натиснути кнопку вчасно", - назвав він головні переваги жінок, які у наші дні допомагають вигравати війни.

Раніше Гаррі Табах відкрито назвав причини тяганини з постачанням зброї із США.

Гаррі Табах розкрив несподівані деталі ленд-лізу.

Нагадаємо, Гаррі Табах висміяв озброєння РФ, озвучивши "слабкі місця" ЗСУ, які допоможе виправити ленд-ліз.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини