28 липня 2022, 08:15

Селезньов пояснив терміни контрнаступу ЗСУ, які окреслив глава України

ВСУ мають провести контрнаступ до середини вересня, поки дозволятимуть погодні умови.

Селезньов пояснив терміни контрнаступу ЗСУ, які окреслив глава України

Напередодні президент України заявив, що за три-шість тижнів українські захисники мають звільнити більшу частину України. Слова Зеленського спробував пояснити військовий експерт Владислав Селезньов.

Вчора, 27 липня, в інтерв'ю ресурсу "Обозреватель" він дав розширену відповідь щодо ситуації на фронті та контрнаступу ЗСУ.

Експерт зізнався, що контрнаступ має відбутися до середини вересня, поки цьому сприяють погодні умови. Далі розпочнеться сезон дощів і пересуватися військовою технікою буде проблематично полями. Крім того, період із липня до серпня вся політична еліта Заходу зазвичай перебуває у відпустках. Весь цей час вони не зможуть ухвалювати рішення щодо військової підтримки України.

Саме тому Зеленський хоче показати, що поки Захід відпочиватиме, українські захисники за цей час зможуть максимально вигнати ворога з України завдяки отриманому озброєнню.

Слова глави України повністю збігаються із заявою голови ГУР Міноборони України Буданова про те, що до середини серпня весь світ побачить дивовижні зміни на карті України завдяки діям ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що 27 липня українські захисники відбили всі спроби ворога на Херсонщині повернути під свій контроль населені пункти у районі Андріївки.

Нагадаємо, станом на 27 липня рашисти втратили в Україні понад 75 тисяч вбитих і поранених. Такі дані озвучили представники військового відомства США.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини