21 липня 2022, 18:18

"А у вас немає відчуття?" – Бабченка про переломний момент на фронті

Бабченко зазначає, що останні новини з передової викликають стійкі відчуття наближення переломного моменту.

"А у вас немає відчуття?" – Бабченка про переломний момент на фронті

У війні Росії та України намітилося наближення переломного моменту, який вже відчувається на передовій. Про це заявив військовий російський журналіст Аркадій Бабченко, який кілька років тому залишив РФ.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він зазначає, що останні новини з передової викликають відчуття наближення переломного моменту, пов'язаного не із співвідношенням сил, а із співвідношенням тактик двох армій.

Бабченко наголосив, що під час бойових дій російське командування не може запропонувати нічого нового, а лише продовжує обстрілювати ракетами громадянську інфраструктуру України. Водночас ЗСУ починають виходити на межу ініціативної атаки.

"Ініціатива переходить від одного боку до іншого. Росія останнім часом щоразу опиняється на крок позаду. Адже українці по-серйозному навіть не почали..." - підкреслив він.

ЗМІ нагадують, що протягом кількох останніх тижнів українським військовим вдалося знищити велику кількість російських складів із боєприпасами на Півдні та Сході, що спровокувало уповільнення дій окупаційних сил на Донбасі.

Раніше ЗСУ знищили одразу кілька штурмових груп окупантів під час спроби наступу.

Також військовий об'єкт російської армії 60 км на південь від Херсону вночі став ціллю ракетного удару ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Аркадий Бабченко

Останні новини