19 липня 2022, 12:27

Юнус пояснив, чому Україні слід підірвати Кримський міст без узгодження із Заходом

Раміс Юнус вважає, що Україна сама має вирішувати, що їй бомбардувати і як, оскільки вона обороняється від фашистської держави.

Юнус пояснив, чому Україні слід підірвати Кримський міст без узгодження із Заходом

Американський політолог Раміс Юнус заявив, що якщо Україна почне відповідати ударом на удар, то тоді і "Хаймарсів" отримає більше, і безглуздих розмов стане менше з приводу того, чи можна чи не можна щось бомбити. "Ви самі маєте вирішувати, що вам бомбити і як вам бомбити. Звідки йде загроза на вас, там ви і маєте бомбити. Ви і по Білорусі може вдарити, якщо на вас звідти летітиме ракета.

І про це має знати Лукашенко та весь білоруський народ. Якщо звідти полетить ракета, то туди піде інша ракета. У вас ця ракета є", – категорично висловився експерт в інтерв'ю Олександру Шелесту, яке можна переглянути на YouTube-каналі Politeka Online.

Після цього ведучий резонно зазначив, що в ідеалі так, звісно, має бути, але все ж таки уточнив, чи буде дозвіл від умовних західних партнерів на те, щоб підірвати Кримський міст.

На це політолог відповів: "Якщо ви будете питати у них дозволу, то його не буде. Якщо не питатимете, то ви спокійно досягнете своїх цілей". Потім він нагадав, що Україна наразі вже захистила свою територію, зберегла державу, столицю та все інше, не маючи тієї підтримки, яку має сьогодні. На думку експерта, все це сталося саме за рахунок того, що український уряд керувався власними міркуваннями, ні з ким не радячись і ні в кого не питаючи на щось дозволу.

"Вашому президенту пропонували полетіти, здати Київ і все інше", – наголосив Юнус.

Але цього не сталося, і Україна досягла того, що її почали поважати в усьому світі й активно допомагати. І навпаки, коли українському уряду у 2014 році запропонували не стріляти у Криму, він погодився та втратив Крим. Те саме пропонували зробити на Донбасі, змусивши підписати Україну угоду про капітуляцію.

"Але сьогодні ви вже показуєте зуби РФ на поле битви та жорстко відправляєте тих, хто пропонує мирні угоди. Вони й надалі приїжджатимуть. Ви чутимете ці наративи багато де: і на CNN, і у New York Times, адже цих кісінджерів як собак нерізаних розвелося по всьому колективному Заходу, не слухайте їх - слухайте тільки тих, кому ви довіряєте... Знову ж таки, якщо хтось зрадить вас одного разу, то винен він, а якщо зрадить вас ще раз, ви самі винні. Завжди пам'ятайте про те, хто вас зрадив у 2014 році. Довіряйте, але перевіряйте", – порадив Раміс Юнус.

Раніше Раміс Юнус зазначив, що підписання закону про ленд-ліз гарантує Україні перемогу.

Також Раміс Юнус розповів, коли Росія почне благати Україну про мирні переговори: "Я запевняю вас, знову зайде розмова про Стамбул".

Ще трохи раніше Раміс Юнус заявив, що для США точку неповернення у російсько-українській війні пройдено, і вони вирішили поставити на карту буквально все.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Рамис Юнус

Останні новини