19 липня 2022, 11:17

"Київ його точно не цікавить", – експрем'єр-міністр РФ Касьянов озвучив справжнє бажання Путіна

Михайло Касьянов вважає, що Володимир Путін мріє заморозити конфлікт з Україною, а за деякий час захопити Одесу та піти на Молдову.

"Київ його точно не цікавить", – експрем'єр-міністр РФ Касьянов озвучив справжнє бажання Путіна

Колишній прем'єр-міністр РФ, опозиціонер Михайло Касьянов переконаний, що Путін мріє заморозити ситуацію такою, як вона є, саме у сьогоднішніх кордонах з коридором до Криму. "Він вважає, що Україну вже зруйнував, одну з цілей досягнуто, а саме, 30% економіки зруйновано", - сказав політик в інтерв'ю Дмитру Гордону. На його думку, російський диктатор переконаний, що згодом Захід втомиться підтримувати Україну, оскільки це є величезні гроші.

"І ось така напівзруйнована, слабка Україна існуватиме, а він із новими територіями подаватиме себе всередині Росії як збирача руських земель, насолоджуючись своєю популярністю. Я думаю, що він мріє зараз саме таким чином вийти із ситуації", - висловив свою думку Касьянов.

"Ви думаєте. Київ його на сьогоднішній день не цікавить?" - поцікавився Гордон.

"Як місто точно не цікавить, як територія не цікавить, але як влада, яка чинить опір, так. Його цікавлять ті люди, які опираються й ефективно керують тією державною машиною, яка існує в Україні", - пояснив експрем'єр-міністр РФ.

Після цього журналіст уточнив, чому Київ не цікавить Путіна як територія, невже йому потрібна не вся Україна, а лише Донбас і Крим.

"Я просто не бачу жодного сенсу у цьому, ні економічного, ні навіть геополітичного. Ось відрізати Україну від морів, я думаю, так, це його бажання. Якщо він не буде переможений на цьому етапі війни та конфлікт заморозиться, то через якийсь час агресія буде продовжена. Він піде далі, до Одеси, а потім до Молдови. Я думаю, що він хоче зробити Україну маленькою", - відповів Касьянов.

Також він зазначив, що Захід навряд чи піде на сепаратні переговори із Росією. Касьянов підкреслив, що на всіх іноземних телеканалах і конференціях він усіляко рекомендує країнам-союзникам не розслаблятися та не шукати жодних компромісів із Путіним, бо він сприйме це як слабкість і ніяк інакше.

Раніше полковник СБУ Роман Костенко відповів на запитання, чи закінчиться війна України з Росією.

Пропонуємо дізнатися, що станеться у Росії після смерті Путіна, на думку Олексія Арестовича.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський пояснив, чому Путін за кулісами відчайдушно добивається миру.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини