18 липня 2022, 13:11

"Він чудово розуміє", – Піонтковський пояснив, чому за кулісами Путін відчайдушно добивається миру

Андрій Піонтковський заявив, що у сфері свідомості Путіна є щось потужніше за його імперські амбіції: це власна безпека.

"Він чудово розуміє", – Піонтковський пояснив, чому за кулісами Путін відчайдушно добивається миру

Російський опозиціонер, політолог і публіцист Андрій Піонтковський упевнений у тому, що ціль номер один Володимира Путіна – це припинення вогню. Справа у тому, що російський диктатор чудово усвідомлює: розширення військової агресії та повернення до початкових планів руйнування Української держави швидко призведуть до її загибелі. "Ви знаєте, він, звичайно, божевільний, але є якась домінантна сфера його свідомості потужніша, ніж його імперські комплекси. Це власна безпека, безпека власної дупи", - сказав Піонтковський в ефірі Espreso.TV.

Зараз президент Росії одночасно проводить ракетний терор та ядерний шантаж і водночас за лаштунками відчайдушно домагається припинення вогню. Він хоче усунути вирішальний чинник у цій війні – потік американського озброєння.

"Уявляєте, наступного дня після припинення вогню яке виття буде у п'ятій колоні путінського Вашингтона? "Дайте шанс світу, нарешті перемир'я, негайно припинити постачання озброєнь". Ось зараз це ціль номер один, якій присвячено абсолютно все: і акція в американському Конгресі, і ось якась жахлива провокація з кимось збитим літаком, на якому за завданням глави української розвідки везли "Стингери". Ми ж бачимо, все підпорядковане цій цілі (припиненню постачання озброєння – ред.)", – пояснив Андрій Піонтковський.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський заявив, що Росія готова бути сировинним придатком Ірану: "Бачите, як стрімко руйнуються геополітичні амбіції Кремля".

Також Андрій Піонтковський зазначив, що у російсько-українській війні відбулася друга проміжна капітуляція Росії: "Звучать слова не "війна" та "спецоперація" в Україні, а "захист Донбасу"".

Раніше Андрій Піонтковський прокоментував черговий "ляпас" Путіну, цього разу від Ірану.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини