18 липня 2022, 10:41

"Ми можемо побачити вже..." – Соловей озвучив терміни, коли у Росії почнеться внутрішньополітична криза

Валерій Соловей вважає, що вже восени у Росії розпочнеться серйозна криза, яка проходитиме у кілька етапів.

"Ми можемо побачити вже..." – Соловей озвучив терміни, коли у Росії почнеться внутрішньополітична криза

 в інтерв'ю

Російський учений, доктор історичних наук, політичний аналітик і опозиціонер Валерій Соловей заявив, що Путін не має фізичного часу для того, щоб здійснити свої плани щодо України, тому зовсім скоро у Росії почнеться криза у верхах, яка перейде і на низ. Про це експерт заявив Наталці Влащенко

в інтерв'ю, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Влада&Влащенко".

"Я схильний вважати, що перші та помітні ознаки ми побачимо вже восени. До речі, цьому може здорово посприяти ще й український контрнаступ. Якщо він виявиться успішним (це дуже важливо), то невдоволення, яке є щодо вождя, нарешті виявиться", - Пояснив Соловей.

Потім він підкреслив, що внутрішньополітична криза у Росії обов'язково почнеться, якщо збігатимуться три обставини. Перша – це якийсь перелом у ході конфронтації на користь України. Друга – верхівкове невдоволення, пов'язане із кризою путінського лідерства. І третя – зростання соціального невдоволення, яке ми теж можемо побачити цієї осені.

"Ось такого поєднання у Росії, мабуть, ще не було. Важко сказати, у яких формах воно виявиться та до чого приведе. На мою думку, криза проходитиме через кілька етапів. Перший етап – це криза еліти, верхівкова криза. І вона за собою може спричинити і кризу знизу. Еліта явно потребуватиме виступів народу", – зазначив російський політолог.

Раніше Валерій Соловей розповів про те, що Путін дуже шкодує про напад на Україну: "Якби почав із країн Балтії, все пішло б зовсім не так".

Також Валерій Соловей пояснив, навіщо розвідки Заходу зливають інформацію про невиліковну хворобу Путіна.

Ще трохи раніше Валерій Соловей спрогнозував, коли у Росії спалахнуть події, схожі на 1917 рік.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини