15 липня 2022, 08:01

Гудков назвав єдине завдання, яке "вирішує" Путін: "Це не ціна..."

Російський опозиціонер Геннадій Гудков впевнено заявив, що глава Кремля ставить перед собою лише одну мету.

Гудков назвав єдине завдання, яке "вирішує" Путін: "Це не ціна..."

Російський політик Геннадій Гудков в одному зі своїх інтерв'ю відповів на запитання про те, що чекати від путіна 15 липня і якими є його цілі на сьогодні у принципі. Ведучий PolitБюро запитав, чого чекати від позачергового засідання Держдуми та Ради Федерації.

Подивитися інтерв'ю Геннадія Гудкова для PolitБюро можна на каналі YouTube.

На думку російського опозиційного політика, нічого доброго від засідання Ради Федерації РФ 15 липня не варто чекати. Швидше за все, йтиметься про прийняття військових рішень: визнання війни в Україні або оголошення мобілізації.

Потім телеведучий уточнив у свого гостя, яка може бути мета такого роду засідання. У відповідь від Геннадія Гудкова прозвучало: "Давайте ми з Вами домовимося про одне, у Путіна є одне завдання протягом двадцяти двох років, і він його вирішує. Жодних інших цілей у нього немає. А це завдання називається "утримання влади". Він більше нічого не вирішує. Жодного завдання".

Ексдепутат Держдуми РФ пояснив, на що готовий піти глава Кремля заради утримання влади у своїх руках: "І якщо для цього потрібно знищити півсвіту чи квазіоб'єднання створити, чи розв'язати війну, чи ще щось, вморити голодом якусь кількість мирних людей — це не ціна для Путіна. Він готовий утримувати свою політичну владу за всяку ціну".


Раніше Гудков розповів, на скільки Путіну вистачить грошей, щоби воювати з Україною.

Нагадаємо, Гудков назвав єдину групу, здатну усунути диктатора.

Тим часом Гудков оцінив можливість нападу Білорусі на Україну.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини