21 червня 2022, 14:07

”Цунами почнеться…” – Соловей розповів про розкол у "путінській банді" та дав прогноз

Історик і політичний аналітик Валерій Соловей припускає, що на Москву чекає "дежавю" у вигляді подій, схожих з 1917 роком: серйозні зміни відбудуться вже восени.

”Цунами почнеться…” – Соловей розповів про розкол у "путінській банді" та дав прогноз

Оточення військового злочинця Володимира Путіна з нетерпінням чекає на його відхід і складає коаліції, оскільки ситуація виходить з-під контролю. Російський олігархат у сказі від західних санкцій, населення також озлоблено.

Валерій Соловей припускає, що на Москву чекає "дежавю" у вигляді подій, схожих з 1917 роком. Відео із експертом опублікував Telegram-канал "Україна 365".

На думку Солов'я, у правлячій путінській банді стався розкол, який досягне свого апогею восени. Один фронт не бажає бачити наступником Путіна сина Патрушева Дмитра. До цієї коаліції увійшли Чубайс, Потанін і Дерипаска з бізнесменом Романом Абрамовичем як ватажком. Вони хочуть бачити на посаді глави Кремля Силуанова, а Набіулліну призначити очолювати уряд.

"Виникла потужна елітна коаліція проти того, щоб влада знаходилася у руках силових груп", - резюмує політичний експерт.

Раніше Соловей казав, що Кремль намагається виповзти із війни з Україною. Там підключають стару російську агентуру впливу.

Нагадаємо, Соловей вказав на серйозні ознаки підготовки Кремля до швидкого відходу диктатора Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини