17 червня 2022, 08:50

Грозєв назвав два терміни завершення війни в Україні, пояснивши, від чого це залежить

Передача Києву РСЗВ HIMARS серйозно вплине на перебіг протистояння України та агресора РФ.

Грозєв назвав два терміни завершення війни в Україні, пояснивши, від чого це залежить

Болгарський журналіст, провідний розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв висловив свою думку про те, як постачання реактивних систем залпового вогню для ЗСУ позначаться на термінах завершення війни. Він переконаний, що з вини США та Німеччини, які дуже довго відтягували передачу Києву необхідного озброєння для боротьби з російською агресією, військовий злочинець Володимир Путін не був скований і мав можливість продовжувати бомбардування українських міст і захоплення територій.

Грозєв бачить два найбільш ймовірні терміни завершення війни залежно від термінів отримання українськими захисниками західних РСЗВ.

"Якщо реально, ось ці HIMARS, які ключові для України, у достатній кількості прийдуть в Україну цього тижня, наступного тижня, все може закінчитися набагато швидше. А якщо ні, то до кінця року", - сказав журналіст із Болгарії для проекту "Продолжение следует", відео якого доступне на YouTube.

Раніше повідомлялося, що окупантам на Зміїному слід приготуватися, оскільки острів потрапляє до зони поразки РСЗВ HIMARS.

Нагадаємо, Христо Грозєв запевняє, що російські еліти обговорюють швидке усунення диктатора Володимира Путіна. Його приберуть у найближчі тижні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Христо Грозев

Останні новини