16 червня 2022, 12:56

Борис Пінкус пророкував місце України у майбутньому світовому порядку, який формується вже зараз

Борис Пінкус упевнений у тому, що Україна гратиме одну з ключових ролей у новій світобудові завдяки дипломатичним умінням і лідерському таланту Володимира Зеленського.

Борис Пінкус пророкував місце України у майбутньому світовому порядку, який формується вже зараз

Американський політик, представник Республіканської партії США Борис Пінкус зазначив, що Макрон, Шольц і Драгі поступово втрачають лідерство у західній цивілізації, саме тому вони схиляють Україну до значних територіальних поступок Росії. Вони просто не хочуть, щоб Україна перемогла, адже це означатиме абсолютно нову геополітику, в якій лідери вже будуть зовсім іншими. В інтерв'ю Наталці Влащенко експерт висловив свою думку щодо цієї ситуації.

За словами американського політика, Борис Джонсон невипадково сказав про створення нового союзу від імені Великобританії, України, Польщі та країн Балтії. "Це показало наявність тріщини, – зазначив експерт. – У майбутньому ліволіберальні країни відсунуться на задній план і нова Європа буде заснована на справжніх людських цінностях. У цій новій Європі Україна буде одним із лідерів, причому не претендуючи на це, адже це буде бажання світової спільноти".

Сьогодні героїзм українців показав НАТО як паперового тигра, переконаний республіканець. "І спасибі Америці, яка звернула погляди на заклики видатного лідера сучасності Зеленського, який, звертаючись до тієї чи іншої країни, лідера чи законодавчого органу, завжди знаходить правильні, доступні, прямі та заслужені слова", – сказав Пінкус.

Також він підкреслив, що Зеленський при цьому виглядає не як той, хто просить милостиню, а як гордий і знаючий собі ціну лідер, який захищає не лише Україну, а й увесь Західний світ. За словами політика, саме слова Зеленського спонукали до дій західні країни, особливо Америку. І саме тому Остін і Блінкен, міністр оборони та держсекретар США, ініціювали створення контактної групи з питань оборони України, яка сьогодні налічує вже близько 50 країн.

"Це всі натяки на появу паростків нового світобудови, нового світового порядку, в якому Україна гратиме лідируючу роль. Знову ж таки, повторю: не тому, що цього хоче українське керівництво, а лише тому, що цього хоче світова спільнота. Україна це заслужила", – резюмував Борис Пінкус.

Раніше Борис Пінкус висловив думку щодо ймовірності вступу України до НАТО.

Також Борис Пінкус зазначив, що позиція Китаю щодо війни дещо зрушила на користь України.

Нагадаємо, Борис Пінкус припустив, що США згодом ведуть війська в Україну: "Буде як із Південною Кореєю".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини