16 червня 2022, 10:56

Михайло Шейтельман назвав ім'я політика, який зможе стати лідером нового світу

Михайло Шейтельман заявив, що прямо на наших очах народжується новий світ, у якому лідером може бути не хто інший, як президент України Володимир Зеленський.

Ще чотири місяці тому ніхто й припустити не міг, що Зеленському аплодуватимуть стоячи в усьому світі, але зараз це реальність. Усе змінюється дуже швидко, тому президент України цілком здатний стати рушійною силою нового, по-справжньому демократичного світу. На думку політтехнолога та письменника Михайла Шейтельмана, війна в Україні звільнила Зеленського від бюрократії та вийняла назовні його лідерські якості. Про це експерт сказав під час бесіди з Наталкою Влащенко, яка опублікована на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко".

"Ми розуміємо, що для того бізнесу, який побудував Зеленський до своїх 40 років, потрібно бути по-справжньому лідером, а не менеджером, тому що це не шкарпетками торгувати. Він мав абсолютно різноманітний творчий бізнес, розкиданий по всьому світу, з великою кількістю проектів, - зазначив Шейтельман. - Відійшовши у політику, він, мені здається, трошки прибився тим, що потрапив у світ суцільної бюрократії. Що робити? А як тут жити тоді?"

І ось почалася війна, яка й звільнила його від тяжкості чиновництва, вважає експерт. Адже до 24 лютого він таки намагався вбудуватися у цю систему, стати трохи більше чиновником, ніж лідером. "Але потім настала така ситуація, що вже, вибачте, хлопці, буду як вмію", - пояснив Михайло Шейтельман приблизну логіку президента України.

Саме так Володимир Зеленський і став справжнім політичним лідером у своїй країні та прикладом для багатьох інших країн світу.

Раніше Михайло Шейтельман назвав точний термін закінчення війни, спираючись на слова Джо Байдена про Україну.

Також Михайло Шейтельман озвучив імена можливих наступників Володимира Путіна.

Ще трохи раніше Михайло Шейтельман пояснив, у якому разі Україна може перемогти Росію, а в якому ризикує капітулювати.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини