9 червня 2022, 08:09

Час Путіна спливає: британський розвідник розповів, скільки місяців залишилося у президента Росії

Президент РФ Володимир Путін позбудеться влади через усунення з посади або за станом здоров'я: ЗМІ назвали терміни.

Час Путіна спливає: британський розвідник розповів, скільки місяців залишилося у президента Росії

У Володимира Путіна залишилося від трьох місяців до півроку, після цього його буде усунено від влади. Впевненість у цьому висловив британський ексрозвідник Крістофер Стіл. Він зазначив, що як тільки енергетичні санкції ЄС і США почнуть діяти, то процес уже не зупинитиме.

8 червня у програмі World at One на BBC. Radio 4 ексрозвідник також вказав на жалюгідний стан здоров'я президента Росії.

На думку Стіла, "виведення з ладу" кремлівського диктатора через хворобу також є ймовірним сценарієм.

Примітно, що того ж дня у Мережі з'явився відеосюжет журналістки ВВС Орли Герін, яка побувала на позиціях ЗСУ на Донеччині. Представниця ЗМІ, ховаючись від обстрілу російських окупантів, повідомила, що Путін не зупиниться в Україні, єдиний вихід – перемогти його тут.

Нагадаємо, негативний прогноз російському лідеру дав і астролог Влад Росс, заявивши, що вже у липні українська армія може змусити армію РФ відступити, знищити Чорноморський флот і увійти до Криму. Для Путіна все закінчиться державним переворотом.

Раніше ЗМІ висловлювали припущення, що у президента РФ може бути не лише онкологія разом із хворобою Паркінсона, а й "шизофренія", спричинена ліками.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини