30 травня 2022, 12:06

Штурм Києва армією РФ – Жданов оцінив можливість нового наступу сил Путіна

Олег Жданов розповів, яка ймовірність того, що російські окупанти знову нападуть на Київ.

Штурм Києва армією РФ – Жданов оцінив можливість нового наступу сил Путіна

Олег Жданов вважає, що ймовірність нового штурму Києва армією РФ дорівнює нулю. Військовий експерт упевнений, що у Росії не вистачає військ. Тих сил, які вона зібрала на кордонах Чернігівської та Сумської областей, вистачить лише для розвідки.

В ефірі телеканалу "Україна 24" 29 травня підполковник запасу зазначив, що на цей момент в Україні не спостерігається ще одного військового угруповання ворога у 150-170 тисяч людей, саме тому питання про повторний напад армії Путіна на Київ не є актуальним.

Експерт також описав ситуацію на Херсонщині, висловивши переконання у тому, що окупанти не встигнуть побудувати там базу. Ворожі сили зміцнюють свої позиції на захоплених територіях, щоб утримати їх, але західне озброєння, яке ЗСУ отримають за ленд-лізом, допоможе вибити російських військових.

Нагадаємо, 27 травня російська журналістка Юлія Латиніна заявила, що загрози Росії знову напасти на Київ є порожніми. За її словами, Україну намагаються залякати, щоби примусити до переговорів.

Раніше росЗМІ заявляли, що армія РФ може залучити до наступу на Київ строковиків і сподівається, що військова допомога Заходу ослабне ближче до опалювального сезону.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини