18 травня 2022, 07:31

В Україні запропонували Макрону віддати Росії частину Франції, щоб "врятувати обличчя" Путіна

Геращенко засудив Макрона, запропонувавши йому поділитися територією з Росією, оскільки він так хоче "зберегти обличчя" Путіну.

В Україні запропонували Макрону віддати Росії частину Франції, щоб "врятувати обличчя" Путіна

17 травня Антон Геращенко виступив із пропозицією до Еммануеля Макрона, який намагається "зберегти обличчя" Володимиру Путіну та домовитися з Росією. Радник глави МВС України надав президенту Франції ідею: "Віддати Лазурний берег Росії, щоб Путін "зберіг обличчя", а нам повернути Крим і Східну Україну". Чиновник таким чином дав зрозуміти, що "зберегти обличчя" РФ, яка вторглася в Україну, яка вбила десятки тисяч її мешканців, зруйнувала міста та села, неможливо.

У Telegram-каналі політик навів витримки зі свого інтерв'ю ізраїльському "Лучшему радио".

Геращенко звертає увагу на те, що Франція вклала у російську економіку десятки мільярдів доларів. Саме тому політики та бізнесмени у Франції благають Макрона домовитися з Володимиром Путіним. Радник міністра пообіцяв, якщо завдяки зазначеній ідеї Україні повернуть Крим, вона запросить туди Макрона на відпочинок.

Заклики Франції до "збереження обличчя" Путіна та спроб домовитися з Росією важко описати словами. Занепокоєння економічними інтересами своєї країни, поки твій партнер робе геноцид в іншій країні, це нелюдяно, злочинно та просто абсурдно. Цікаво, чи намагався б Еммануель Макрон "врятувати обличчя" Путіна, якби Росія напала на Францію?

Макрону слід нагадати деталі з історії про те, як військовий міністр, а згодом прем'єр Франції Філіп Петен не хотів воювати з гітлерівською Німеччиною, погодився на перемир'я та став диктатором, а потім закінчив у в'язниці як державний зрадник. На кожного Петена знайдеться свій Шарль де Голль...

Нагадаємо, президент Франції раніше вже відрізнявся обурливими заявами, коли у квітні назвав українців і росіян "братськими народами".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Антон Геращенко

Останні новини