17 травня 2022, 12:44

"Репетиція капітуляції у прямому ефірі", – Цимбалюк про скандал у Скабеєвої через війну з Україною

Скандал під час ток-шоу у Скабеєвої є репетицією капітуляції Росії у прямому ефірі, зазначає Цимбалюк.

"Репетиція капітуляції у прямому ефірі", – Цимбалюк про скандал у Скабеєвої через війну з Україною

На російському телебаченні у прямому ефірі ток-шоу Ольги Скабеєвої "60 хвилин" відбулася репетиція капітуляції Росії у прямому ефірі. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив журналіст Роман Цимбалюк, коментуючи суперечку колишнього офіцера російського Генштабу, полковника Михайла Ходарьонка зі Скабеєвою.

Закликавши розпочати переговори із Заходом через загрозу поразки російської армії в Україні, Ходарьонок викликав обурення Скабеєвої, що потрапило в ефір трансляції.

Цимбалюк зазначає, що скандал і озвучена інформація настільки незручні для російської влади, що відео почали видаляти з відеохостингу YouTube.

За його словами, під час запису програми відбулося справжнє фіаско російських інформаційних військ, а опублікований фрагмент відео є репетицією капітуляції Росії у прямому ефірі.

"Це фіаско російських терористичних інформаційних військ. Відео видаляють із "Ютуб". За ці слова полковника Ходарьонка розстріляють. Репетиція капітуляції у прямому ефірі: Генштаб Росії передав через Скабеєву "чорну мітку" Путіну. Окупантам капZда, вони це розуміють!" - наголосив Цимбалюк, коментуючи відео.

Раніше Ходарьонок розкритикував пропозицію оголосити мобілізацію, наголошуючи на великих термінах підготовки рядових росіян до здійснення бойових дій на території України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини