15 травня 2022, 18:45

Геннадій Гудков пояснив "феномен сміливості" без'ядерної Туреччини в особі Ердогана: "Бо Путін знає..."

Російський опозиціонер Геннадій Гудков розповів, як уникнути світової продовольчої кризи, наслідуючи приклад глави Туреччини.

Геннадій Гудков пояснив "феномен сміливості" без'ядерної Туреччини в особі Ердогана: "Бо Путін знає..."

Російський політик Геннадій Гудков в інтерв'ю для каналу "Україна 24" висловив думку щодо того, які методи впливу на РФ мають бути застосовні, коли реально виникла загроза світової продовольчої кризи. Полковник ФСБ у відставці на прикладі дій президента Туреччини показав, як треба діяти главам інших держав, щоб поновити постачання зерна з України морем.

Своє бачення ситуації з навислою небезпекою продовольчої кризи та шляхів вирішення проблеми обговорив із ведучим каналу "Україна 24" Геннадій Гудков. Почути вичерпну відповідь російського опозиційного політика з перших вуст можна на каналі YouTube.

"Як світ може змусити Росію розблокувати українські порти та, відповідно, відкрити шлях для українського продовольства на світовий ринок?" – адресував своє запитання російському гостю український телеведучий.

На це колишній депутат Державної Думи РФ відповів так: "Жорстокий на межі фолу тиск. Путін взагалі розуміє тільки силу. Ось я виступав нещодавно на міжнародній конференції і сказав: а ви подивіться, як поводиться Ердоган, адже Ердоган Путіна не боїться, незважаючи на те, що Ердоган не має ядерної зброї, а у Путіна має".

Далі російський опозиціонер поятаі не боїться наслідків: "Якась є реакція з боку Путіна? Ні. А чому? Тому що Путін знає, що навіть якщо реакція була б, Ердоган би його послав би за відомою вже адресою, куди пішов російський корабель".

Після всього вищесказаного Геннадій Гудков закликав світових лідерів наслідувати приклад президента Туреччини: перестати боятися Путіна та не реагувати на ядерні загрози.

"Я не ідеалізую турецького президента, я все чудово розумію про нього, але я просто пояснюю, що ось ця жорсткість у поведінці з Путіним, вона завжди приносить результат", - резюмував російський політик, який давно проживає у Болгарії.

Раніше Геннадій Гудков прокоментував те, про що "не сказав" Путін на 9 Травня.

Крім того, Гудков розповів, коли настане "кінець путінізму".

Нагадаємо, Гудков озвучив наслідки від запровадження нафтового ембарго, "прихильником" якого є сам Путін.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Останні новини