11 травня 2022, 20:01

”Це все закінчиться до осені”, – Ходорковський назвав ключову умову припинення війни

Якщо ЗСУ вдасться утримати Донбас, вже до вересня диктатору Володимиру Путіну доведеться згортати свою "спецоперацію".

”Це все закінчиться до осені”, – Ходорковський назвав ключову умову припинення війни

Є добрі шанси, що війна, розв'язана Росією проти України, закінчиться вже за три місяці. Для цього українцям потрібно буде утримати Донбас.

Таку думку висловив відомий російський опозиціонер Михайло Ходорковський.

Він спрогнозував завершення війни до осені, але лише у тому випадку, якщо Збройним силам України вдасться відстояти Донбас, відбивши російський наступ. В іншому випадку, впевнений він, конфлікт продовжуватиметься й, швидше за все, затягнеться на тривалий час.

"(Президент РФ - ред.) Путін залежить від того голему, який створив, від бандюганів, які навколо нього зібралися і вимагають перемоги… Ця банда вимагатиме йти на Київ", - заявив опозиціонер.

Він вважає вірогіднішим саме перший сценарій. Україна демонструє, що вміє воювати та перемагати. Російське наступ на Сході ув'яз без будь-яких серйозних поступів. При цьому російська армія зазнає тяжких втрат не тільки у живій силі, а й техніці. Ресурсів уже критично не вистачає для агресії.

"Моє особисте відчуття, що до вересня ми побачимо готовність Путіна до реальних переговорів... У нього будуть два погані, дуже погані, вибори: або застосовувати ядерну зброю, або оголошувати всеросійську мобілізацію", - повідомив Ходорковський і уточнив, що обидва ці варіанти самогубні для диктатора РФ, саме тому він, швидше за все, намагатиметься досягти домовленостей.

Раніше в Офісі президента України розповіли, чим закінчиться війна із Росією.

Ми також писали, що Кох озвучив 2 сценарії поразки Путіна в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Ходорковский

Останні новини