6 травня 2022, 10:17

"Весь світ завмер", – Арестович пояснив, що буде після 9 травня

Судячи з офіційних заяв, Кремль не розглядає сценарії загальної мобілізації та ядерного удару.

"Весь світ завмер", – Арестович пояснив, що буде після 9 травня

Радник голови Офісу президента (ОП) України Олексій Арестович дійшов висновку, що у Кремлі вирішили обмежитись нинішнім форматом війни. Це згубна для армії РФ тактика.

Про це він заявив увечері 5 травня в ефірі "Фейгін LIVE" на YouTube.

"Весь світ завмер напередодні 9 травня, чекає, що ж вони виконають. Є ціла низка заяв, що показує рамку, в якій вони готові рухатися, принаймні на словах. Ядерна зброя – ні, мобілізація – ні. Якщо це правда (а чому б і ні), то кампанія як йшла, так і йтиме", - розповів Арестович.

Він підкреслив, що армія РФ за такого сценарію приречена. Справа у тому, що під час бойових дій вона слабшає, а ЗСУ, навпаки, посилюються за рахунок західної допомоги.

"Зрозуміло, хто кого переможе. Змагатися із західним ленд-лізом абсолютно марно. Тут питання, в яку ціну і в які терміни нам обійдеться ця історія", - зазначив представник ВП.

Раніше Арестович висловлював сумніви, що Кремль піде на загальну мобілізацію, незважаючи на гостру нестачу живої сили на фронтах. Справа - у відсутності ресурсів: армія РФ не має достатньо зброї та техніки для великої кількості новобранців. Вже зараз до кордону України Москва змушена перекидати застарілі "морально" та фізично раритетні зразки 60-х років, щоб продовжувати бойові дії.

Нагадаємо, Латиніна повідомила, що насправді оголосить диктатор народу 9 травня.

Також Галлямов спрогнозував плани Путіна на 9 травня: "На параді оголосить перемогу над ЗСУ та дасть Києву добу".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Алексей Арестович

Останні новини