6 травня 2022, 19:22

"Почнеться у найближчі 1–2 тижні", – Стрєлкова налякали слова президента Польщі про Україну

Російський диверсант Ігор Стрєлков упевнений, що війська НАТО прийдуть на допомогу Україні у війні з РФ.

"Почнеться у найближчі 1–2 тижні", – Стрєлкова налякали слова президента Польщі про Україну

Гучна заява президента Польщі Анджея Дуди про кордони з Україною дуже схвилювала Москву, яка мріє про захоплення Києва. Диверсант ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гіркін) заговорив про нібито швидку появу військ НАТО на українській землі.

З емоційною заявою він виступив на своєму каналі у Telegram.

Польща є ключовим союзником України, яка бореться із російською агресією. 5 травня Дуда фактично анонсував посилення цієї співпраці, зазначивши, що між країнами "не буде більше кордонів".

"Щоб ми жили разом на цій землі, будуючи та відбудовуючи спільно своє спільне щастя та спільну силу, яка дозволить відображати будь-яку небезпеку або будь-яку можливу загрозу", - заявив польський лідер.

Стрєлков упевнений, що це не просто слова, а анонс прямої участі військ НАТО у війні.

"Зважаючи на все, введення польських військ на територію України вже вирішено та почнеться у найближчі 1-2 тижні", - написав диверсант. Він вважає, що українцям допомагатимуть боротися з російською агресією не лише польські військові, а й румунські та турецькі. Це поставить хрест на планах Росії захопити ще частину українських територій, упевнений він.

"Я зовсім не уявляю, як цьому здатні завадити з Москви", - заявив Стрєлков.

Варто зазначити, що жодних підтверджень словам диверсанта ФСБ немає. Навпаки, у НАТО неодноразово наголошують, що не мають наміру прямо брати участь у війні, розв'язаній Кремлем проти України. Захід обмежується виключно політичною, фінансовою підтримкою та постачанням озброєння для української армії.

Не було навіть якихось серйозних обговорень щодо появи на території України Миротворчої місії ООН.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков нещодавно визнав повний провал російського наступу на Сході України. Він наголосив, що армія Путіна зав'язла на всіх напрямках.

Ми також писали, що Стрєлков озвучив похмурий прогноз своєї країни: "Від Росії мало що залишиться".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Сеть

Останні новини