4 травня 2022, 08:40

"У командування визрів цікавий план", – Арестович попередив матерів військовослужбовців РФ

Окупаційні сили РФ перейшли на фронтах до нової "людожерської" тактики безперервного тиску.

"У командування визрів цікавий план", – Арестович попередив матерів військовослужбовців РФ

Командування Збройних сил Росії намагається уповільнити терміни збільшування української армії ціною страшних втрат у своїх рядах.

Про це повідомив офіційний представник Офісу президента України (ОП) Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу "Фейгін LIVE" увечері 3 травня.

За його даними, командування ЗС РФ змінило тактику, щоб перешкоджати концентрації західного озброєння на лінії фронту. Воно "дрібними партіями" кидає своїх солдатів на забій під снаряди ЗСУ, щоб виснажити супротивника.

"У російського командування дозрів цікавий план. Він жахливий своєю раціональністю. Особливо для російських матерів... Їхнє завдання - не дати нам накопичити резерви на цьому етапі у товарних кількостях, що дозволяють перейти у наступ", - пояснив Арестович.

Він охарактеризував поведінку ЗС РФ як "тактику безперервного тиску".

"Ці "людські бомби" на техніці 60-х років, (...), призначені для того, щоб ми не концентрувалися. Безперервний тиск, щоб ми виснажувалися", - поділився думкою радник керівника ОП.

Він уточнив, що російське командування у цьому випадку обрало "дуже розумну", але абсолютно "людожерську" тактику щодо своїх солдатів. Їх буквально використовують як гарматне м'ясо.

"Російські мами мають зрозуміти, що вони (командири ЗС РФ - ред.) закінчують українські снаряди ціною життів їхніх синів. Це цілком свідоме рішення, щоб західна зброя закінчувалася раніше, ніж її встигнуть накопичити українські війська", - наголосив Арестович.

Раніше військовий експерт Жданов розповів, що буде із війною після Дня Перемоги. ЗС РФ, ймовірно, знадобиться ще одна оперативна пауза.

Ми також писали, що експерт Рустамзаде спрогнозував майбутнє української армії. Зустріч на Рамштайні стала переломною у війні, розв'язаною Кремлем у центрі Європи.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини