3 травня 2022, 09:23

"Корінний перелом у війні", – Латиніна про те, чому Путін почав випускати людей з "Азовсталі"

Рішення Сполучених Штатів про ленд-ліз стало переломним у війні, розв'язаній Кремлем, – Донецьк і Луганськ будуть звільнені.

"Корінний перелом у війні", – Латиніна про те, чому Путін почав випускати людей з "Азовсталі"

Конгрес США ухвалив історичне рішення про ленд-ліз для України. Воно призведе до перемоги ЗСУ та звільнення захоплених Росією Донецька та Луганська.

Про це у своїй авторській програмі "Код доступу" на YouTube розповіла увечері 2 квітня відома російська журналістка та письменник Юлія Латиніна.

"За два дні у війні РФ і України стався корінний перелом. У Маріуполі з "Азовсталі" за допомогою Червоного Хреста й ООН почали випускати цивільних. Наступ на Донбасі де-факто захлинувся... І нарешті Конгрес США ухвалив закон про ленд-ліз. І всі ці події прямо пов'язані між собою", - запевнила Латиніна.

Вона дійшла висновку, що російському диктатору Володимиру Путіну кінець.

"Справа не в тому, що Україна отримає військову й іншу допомогу на $33 млрд, а у стратегічному зламі. Так, раніше Україна отримувала "Джавеліни" та "Світчблейди", але це все - зброя для партизанів... А тепер Україна отримає системи залпового" Вогню М270. Один з видів ракет, що стріляють цією системою, летять на 160-300 км. Найдальньобійна російська система "Смерч" б'є на 120 км... Військова сила Росії зменшуватиметься, а України тільки зростатиме. Українці отримуватимуть абсолютно нове озброєння. Вони так билися з озброєнням застарілим, можете собі уявити, як вони будуть битися із сучасними літаками, системами залпового вогню та у ситуації, коли РФ витратила всі свої ракети?" – пояснила журналістка РФ.

Вона уточнила, що саме через військові провали Кремль почав загрожувати ядерною війною.

"Якби вони у відповідь почали кидатися ракетами, то це означало б, що ракети у них є. А якщо вони у відповідь почали кидатися словами Симоньян, то це означає, що з ракетами напружено", - зауважила Латиніна.

Вона вважає, що результатом цієї війни буде визволення всього Донбасу.

"Без усілякого сумніву, Донецьк і Луганськ українці займуть. Більше того, Захід їм дасть на це "благословення", тому що це дуже серйозний удар по путінському режиму, який може призвести до революції. Захід планує українськими руками Путіна ухайдокати", - констатувала журналіст РФ.

Раніше Раміс Юнус, розмірковуючи про ленд-ліз, пояснив, що для США "точку неповернення пройдено".

Ми також писали, що Рустамзаде спрогнозував майбутнє ЗСУ та війни: "У Рамштайні прийнято рішення покінчити з Росією".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини