29 квітня 2022, 09:52

"У Рамштайні прийнято рішення покінчити з Росією", – Рустамзаде про майбутнє ЗСУ та війни

Завдяки вторгненню військ РФ українська армія робить еволюційний стрибок, який зробить її однією з передових у світі.

"У Рамштайні прийнято рішення покінчити з Росією", – Рустамзаде про майбутнє ЗСУ та війни

Захід ухвалив принципове рішення про озброєння України найсучаснішою зброєю. Мета – покінчити з агресивними устремліннями Кремля.

Таку думку в інтерв'ю Ukrlife.TV висловив відомий азербайджанський військовий експерт Агіль Рустамзаде.

Зустріч у Німеччині лідерів Міноборони понад 40 провідних країн світу, а також рішення США щодо надання ленд-лізу Україні – це історичні події. Колективний Захід ухвалив принципове рішення розібратися назавжди із загрозою від Кремля.

"Я припускаю, ухвалено рішення покінчити з Російською Федерацією у її сучасному стані", – заявив Рустамзаде.

Він впевнений, що саме постачання Україні сучасного озброєння стане тим вирішальним фактором, який доб'є імперські устремління Москви. Для цього США та Захід загалом мають намір перетворити українську армію на одну з найсучасніших і передових у світі.

"Військова наука (у СРСР  ред.) померла у 80-х роках. Більшість військових і військових експертів пострадянського простору застрягли у тому періоді, не стали вивчати західну військову школу. А західна військова школа після 80-х пройшла три кроки. І останній крок  американський... Це сили, які самостійно можуть воювати у космосі, на землі та у кіберпросторі. І вам почали постачати компоненти саме цієї концепції", – розповів експерт.

За його словами, концепція нової військової науки полягає у створенні автономних військових бригад, оснащених за першим словом техніки, які знищують ворога у безконтактних боях за допомогою безпілотників та артилерії.

"Наприклад, автономна бригада кількістю 1,5 тисячі осіб має у своєму складі безпілотники, РСЗВ, артилерію та мобільні війська. Така бригада може знищувати 3-4 бригади супротивника у неконтактних боях на дистанції 100-150 км. Перший такий підрозділ американської армії вже сформовано у Європі. Ви почали отримувати компоненти й озброєння саме армії 21-го століття. Автоматом ви перестрибнете з армії 90-х років до армії 21-го століття. Треба зосереджуватися на цьому, вчитися у ході війни. Ви отримаєте такі можливості, які зараз мають лише США. Цього немає навіть у Туреччині. Англія лише розпочала цей процес", – поділився інформацією Рустамзаде.

Він уточнив, що одним із таких передових компонентів є реактивні системи залпового вогню HIMARS. Вже з'явилися чутки про початок їх використання ЗСУ у боях із російськими окупантами.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Невзоров після рішення США щодо ленд-лізу для України дав пораду Кремлю "збирати манатки".

Ми також писали, що журналіст РФ анонсував появу тризубця на шпилях Кремля: "От і все, війна йде у зворотному напрямку".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини