25 квітня 2022, 16:46

Політолог Преображенський озвучив кроки, на які здатний Путін, що програв війну: "Оголосить, що піймав Бандеру"

Кандидат політичних наук Іван Преображенський відповів на важливі для українців питання щодо військових дій і глави Кремля.

Політолог Преображенський озвучив кроки, на які здатний Путін, що програв війну: "Оголосить, що піймав Бандеру"

Насамперед експерт озвучив свою думку щодо того, чому Путін не піде на переговори щодо Маріуполя. Політичний оглядач назвав одразу дві причини небажання укладати мирні домовленості. Перша: якщо президент РФ не матиме великої перемоги десь на іншому напрямку, то питання Маріуполя вирішити Україні ніяк не вдасться. Друга причина: мешканці блокадного міста Путіну здаються зрадниками, бо маріупольці не зустрічали з радістю "визволителів", як очікувалося.

Почути інтерв'ю політолога Івана Преображенського в етері каналу "Україна 24" можна на YouTube.

"Тотальне знищення тих, кого вже не можна переробити. У його картині світу це виглядає приблизно так: ми застосували всі можливі з нашого боку зусилля, щоб вас виправити. У вас є серйозна проблема: ви повинні бути росіянами, але ви чомусь українці. Якщо ви у росіян ніяк не переробляєтеся, то які залишаються можливості?" – висловив свою думку щодо цілей керівництва Росії експерт із Центральної та Східної Європи.

Далі Іван Преображенський назвав два можливі шляхи "денацифікації" українців з погляду хворої уяви Путіна. Перший варіант – вивезти до Росії мирних жителів країни, звідки вони вже не зможуть повернутися додому та поступово стануть росіянами.

Другий спосіб – знищити тих, хто відкрито виражає протест проти армії окупантів і не бажає прийняти "руський мир". Маріуполь став показовим прикладом для українців, щоб ті розуміли, що чекає на кожного, хто не підкориться загарбникам.

На питання телеведучого, як поведеться Путін, якщо його армія не отримає відчутної перемоги у війні в Україні. "Путін хоче, щоб до 9 травня була перемога, але це не означає, що якщо до 9 травня перемоги не буде, то він закінчить війну та скаже: "Все, війна закінчилася, тому що ми до 9 травня не встигли". На жаль, нічого подібного не буде", – засмутив тих, хто сподівався на капітуляцію Кремля, політолог.

Іван Преображенський оригінально пожартував, наочно ілюструючи прагнення влади РФ перемогти у війні або хоча б продемонструвати видимість перемоги: "Для цих людей зобразити перемогу нескладно. Я говорю, що у крайньому разі Володимир Путін оголосить, що піймав живцем Бандеру, та розстріляє його біля Кремлівської стіни, хоч ця людина давним-давно померла".

Політолог Соловей, який раніше спрогнозував початок війни, розповів, коли у Росії зміниться влада.

Нагадаємо, політолог Соловей розсекретив діагноз Путіна та зробив прогноз щодо війни в Україні.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини