19 квітня 2022, 11:26

"Росію чекають талони на їжу. Мільйони опиняться без роботи та грошей", – Мюрид

Упродовж найближчих місяців значна частина економіки Росії зупиниться остаточно, пише Несміян.

"Росію чекають талони на їжу. Мільйони опиняться без роботи та грошей", – Мюрид

Заяви російської влади про наслідки масового відходу іноземного бізнесу з Росії підтверджують найгірші побоювання Москви про тяжкі перспективи російської держави. Різке зростання безробіття на тлі обвалу економіки перетворить Росію на "одне величезне ЛДНР".

Про це пише відомий російський експерт Анатолій Несміян, наголошуючи на драматичних перспективах для РФ протягом найближчих місяців.

У своєму телеграм-каналі Несміян вказав на заяву мера Москви Сергія Собяніна, за словами якого, через відхід іноземних компаній у російській столиці можуть позбутися роботи близько 200 000 людей. Проблеми торкнуться не тільки Москви: у Калузі припиняється виробництво автомобілів Citroën, Opel і Peugeot у зв'язку із зупинкою постачання вузлів і комплектуючих.

Останній місяць робота на підприємстві йшла "зі складу", тепер він спустів остаточно, зазначає експерт.

Проте набагато тяжчі наслідки очікують на Росію у найближчі місяці.

"Приблизно через пів року, а можливо, і раніше  до кінця літа  значна частина економіки Росії зупиниться остаточно. Йдеться про мільйони людей, які опиняться без роботи та засобів для існування. Постане питання про нормований розподіл базових товарів через той чи інший варіант системи "фуд-стампів", попросту кажучи, талонів на харчування", – пише Несміян.

За його словами, Росія вже незабаром може перетворитися на величезне псевдоутворення "ЛДНР", яке Москва останні роки створювала та культивувала на території окупованої частини Донбасу.

"Те, що ми досить прискорено йдемо у зазначеному напрямку, очевидно. На місці Росії тепер буде один величезний "ДНР-ЛНР", де хоч якесь виживання гарантує тільки робота у силових структурах і структурах управління. Інші викручуватимуться за можливості", – пише експерт.

Росіяни у коментарях під постом підтверджують прогноз експерта.

"Зізнаюся, вже викручуюсь, як можу. І я з Самари. Фірма своя, автомастила продавали оптом, а тепер їх немає, навіть російських, присадки-то імпортні були. Що говорити про мене, заводи стають. Обстановка якась нерадісна. Мені цікаво, а як бути народу з кредитами, з іпотеками? Може, вже час їх "просити"?

Живу у Калузі. Автопром уже ледве рухається. Інші заводи  це збитковий ВПК. Що тут буде, уявити нескладно. Навколо цього тут сформувалися сфери послуг, які також будуть без роботи. Автор просто пише, як є, та, можливо, все навіть гірше, ніж здається.

Виглядає апокаліптично, але зараз уже нічого не здивує", – пишуть росіяни у коментарях.

У Росії продовжує посилюватися криза в енергетиці, пов'язана з надлишковим накопиченням мазуту, який є побічним продуктом перероблення нафти.


Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Эль Мюрид

Останні новини