15 квітня 2022, 19:44

Дві причини, чому на армію Путіна чекає розгром на Донбасі: Латиніна спрогнозувала "велику Чорнобаївку"

Юлія Латиніна спрогнозувала розгром російських військ за великого наступу на Донбасі.

Дві причини, чому на армію Путіна чекає розгром на Донбасі: Латиніна спрогнозувала "велику Чорнобаївку"

Великий бій за Донбас, якого вже два тижні ніяк не може розпочати російська армія, закінчиться для неї повним розгромом. Для цього є дві причини.

Про це у своєму відеоблозі на YouTube розповіла відома російська журналіст, політичний і військовий оглядач Юлія Латиніна.

"Вангую, що дуже погано скінчиться цей наступ. Навіть боюся вимовляти це слово  розгром. Анонси висять уже скрізь: великий наступ на Донбасі, парад 9 Травня, можемо повторити. Нам оголосили, що з цією метою відвели війська з-під Києва. Мабуть, вони туди ходили на екскурсію за краденими кавоварками та зґвалтованими дівчатами", – розповіла Латиніна.

Вона наголосила, що російські війська, які "напилися крові мирних громадян" України, стали небоєздатними. Військові РФ вже масово відмовляються повторно йти у бій, пишуть рапорти на звільнення.

"Людей, кинутих своїми командирами на забій без зв'язку, їжі, пального, яких примушували окопуватися у Рудому лісі, по яких вели вогонь з-за кожного куща, які зривали свій страх і ненависть на мирному населенні, які у смертельній лотереї винесли "Мерседеси" та скороварки, ніяка сила не змусить повернутися у це пекло знову... Навіть новітній "Айфон". Російські війська у Бучі стали людожерами. І по-іншому вже не можуть. Війська, що розкуштували насолоду воєн із мирними громадянами, небоєздатні. Набагато простіше розстріляти жінку та сказати, що "вбив нациста", ніж воювати з батальйоном "Азов". Ці війська зустрічатися з українською армією не хочуть... Вони знають, що замість другої Бучі на них чекає другий Маріуполь", – розповіла російська журналістка.

Друга причина, чому наступ на Донбасі захлинеться, – це надпотужна лінія оборони ЗСУ на цьому напрямку. Донбас вже перетворився для російських окупантів на другу "Чорнобаївку".

"На Донбасі вони (ЗСУ  ред.) готувалися 8 років. Там суцільні лінії оборони, абсолютно неприступні. У ході вже цієї війни ці лінії оборони намагалася прорвати неодноразово 58-ма армія. Це була трата солдатів... Вся ідея наступу "розчепіреними пальцями" полягала у тому, щоб наступати там, де Україна не готова, де у неї немає укріпрайонів: на кордоні з Білоруссю або через Чорнобиль, де взагалі нікого немає. При наступі там, де оборони не було, російські війська зазнали принизливої поразки та повернулися до колишнього "геніального" плану наступати там, де оборона незламна", – пояснила Латиніна.

Закінчиться цей задум, впевнена вона, повним розгромом. Якщо ЗС РФ і вдасться досягти якихось успіхів, то мінімальних. І це намагатимуться видати за велику перемогу Путіна.

"Якщо ви побудували армію на мародерстві та брехні, то використовувати її вийде лише строго за профілем. Як тільки ви почали брехати, вважайте, що війна вже програна", – констатувала експерт.

Раніше Кох висловився про великий наступ РФ на Донбасі: "Його вже не буде, все, бобік здох".

Ми також писали, що, на думку Піонтковського, велика битва за Донбас може і не відбутися, Кремль різко змінив риторику.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Юлия Латынина

Останні новини