14 квітня 2022, 14:22

"Це обов'язкові наслідки", – Подоляк запевнив, що Кремль отримає те, чого боявся

Михайло Подоляк вважає, що Росія отримає НАТО за пів години їзди від Санкт-Петербурга.

"Це обов'язкові наслідки", – Подоляк запевнив, що Кремль отримає те, чого боявся

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, Росія завжди відрізнялася абсурдністю та нелогічністю своїх заяв. Наприклад, ця "дивна країна" продовжує стверджувати, що розпочала повномасштабну варварську війну проти нашої країни, щоб не дозволити нам вступити до НАТО. "Лицемірнішої причини для масового вбивства українців годі шукати", – написав Подоляк у своєму Telegram-каналі.

Також він наголосив, що внаслідок війни з Україною у найближчі пів року може відбутися вступ до НАТО Швеції та Фінляндії. "Кремль отримає НАТО за пів години їзди від Санкт-Петербурга. І це обов'язкові наслідки, якщо країна не вміє аналізувати ризики", – резюмував український політик.

За словами Подоляка, за півтора місяця війни загинуло вже понад 20 000 російських солдатів, а завтра їх буде набагато більше. Наразі зруйнована російська економіка тримається виключно на продажі сировини. Але це теж під питанням.

"Повна політична ізоляція. Вкрай токсична репутація. "Бучанські м'ясники" – це вже вписано до підручників історії", – зазначив радник керівника ОПУ. Але при цьому Росія продовжує запевняти всіх, що спецоперація йде за планом.

"Що ж це був за план, та хто у здоровому глузді його санкціонував? Багатоходівочка?" – поставив риторичне запитання Михайло Подоляк.

Нагадаємо, Подоляк назвав експрезидента РФ Медведєва "політичним мерцем".

Раніше Подоляк зазначив, що Росія перебуває у передсмертній агонії, тому істерично закриває усі вільні медіа.

Також Подоляк спрогнозував велику поразку Російської Федерації у війні з Україною.

Автор: Сеть

Останні новини