29 березня 2022, 17:22

"У Росії заворушилися сили, що керують регіонами", – політолог РФ Морозов

У РФ почалися бурління у лавах так званого "активного класу", на якому тримається вся країна, запевняє політолог Олександр Морозов.

"У Росії заворушилися сили, що керують регіонами", – політолог РФ Морозов

Через військову авантюру Кремля у Росії почалися бурління у так званому "активному класі" суспільства. Це поганий сигнал для російської влади.

Таку думку в етері телеканалу "Україна 24" висловив російський політолог Олександр Морозов.

За його словами, ці 71% росіян, які, згідно з соцопитуваннями, підтримують війну Путіна проти України, насправді нічого не вирішують. Рушійною силою суспільства завжди був активний клас.

"Попри цю соціологію ми бачимо, що на 30-й день війни примара поразки вже виразно висить над діями Путіна та його оточення, яке все це затіяло. Російське суспільство та начальники зазнають шоку, це видно зараз. Вони, звичайно, не виражають цього публічно… Але ми бачимо сигнали… Що таке інтерв'ю Петра Авена… Це форма вираження шоку… Знаменитий і великий банкір в інтерв’ю Financial Times каже, що не знає, як житиме далі, його особисті зусилля 30 років зруйновані повністю… Що таке заява Леоніда Федуна, який спонсорує команду "Спартак"? На засіданні російського футбольного клубу каже, що втратив 90% статків. За цим стоїть шок... Видно наочно, що у Москві та за межами заворушилися", – заявив російський політолог.

На це, за його словами, вказують і спроби кремлівського олігарха Романа Абрамовича стати посередником у мирних переговорах між Кремлем і Києвом.

"Пенсіонерів, які цілодобово дивляться телевізор, ми вже не переконаємо. Але справа не у них, а у цих досить широких колах у РФ, які керують підприємствами, регіонами, якимись бізнесами. У них усе йде під ніж зараз. Це один із фрагментів поразки Путіна. У нього знищується активний клас, на якому стояла країна... Все це впаде внаслідок санкцій, які обрушуються на Росію через цю путінську авантюру", – констатував Морозов.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Латиніна назвала головну мету санкцій проти РФ: "Зараз Путіну виривають зуби".

Ми також писали, що Гордон спрогнозував найближче майбутнє Росії: "Скоро їх велич буде у ж###".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію.

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини