26 березня 2022, 18:55

Гордон: "Росія прорахувалася, на неї чекає повний крах і розпад"

Журналіст Дмитро Гордон зробив прогноз про війну Росії проти України.

Гордон: "Росія прорахувалася, на неї чекає повний крах і розпад"

Країна-агресор Російська Федерація цілеспрямовано готувалася до війни проти України та все прораховувала, але зрештою прорахувалася, тож тепер на неї чекає повний крах і розпад.

Таким прогнозом поділився журналіст Дмитро Гордон в етері телеканалу "Україна 24".

"Вони готувалися, покидьки ці. Вони готувалися, все прорахували, та прорахувалися, тому що вони не прорахували найголовнішого  того, що українці будуть битися за свою землю, того, що на них не чекають тут із хлібом і сіллю, і того, що у нас героїчна армія та героїчний народ. Ось цього вони не розуміли, і це головне, з чим вони зіткнулися, те головне, що приведе їх до краху, повного краху та розвалу Росії", – заявив співрозмовник.

За словами Гордона, існує два варіанти розвитку подій: поразка України разом із цивілізованим світом і перемога України. Перший варіант журналіст вважає фантастичним. А ось у другому варіанті аналітик впевнений. Цей сценарій передбачає повернення всіх окупованих територій, включаючи Крим і Донбас, а також розпад Росії.

Раніше Гордон звернувся до білоруських військових і попередив їх про наслідки можливого прямого вторгнення на територію України. Журналіст закликав білоруську армію не слідувати за збожеволілим диктатором Олександром Лукашенком.

До цього Гордон описав весь шлях перетворення Росії на сучасний аналог нацистської Німеччини та порівняв Путіна з Гітлером.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини