9 березня 2022, 12:59

Альфред Кох: "Війна стала позиційною, зламати оборону України армії Путіна не під силу"

Війна в Україні пішла за найгіршим для Кремля сценарієм, впевнений Альфред Кох.

Альфред Кох: "Війна стала позиційною, зламати оборону України армії Путіна не під силу"

За підсумками 13 днів війни ЗС РФ так і не вдалося серйозно просунутися в Україні. Не захоплене жодне з великих українських міст.

Ситуацію у своєму блозі у Facebook прокоментував колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох.

“Війна стала явно позиційною. Тепер потрібні величезні сили, щоб зламати оборону супротивника і, схоже, що це не під силу армії РФ”, – пише ексчиновник РФ.

Попри це, наголосив він, українцям розслаблятися не варто. Кох впевнений, що виводити свою армію президент РФ Володимир Путін зараз не буде, а намагатиметься завдати Україні найбільших збитків. Агресор переходить до стратегії довгої облоги, змору.

Вистояти у цей складний час Україні допоможе міжнародна спільнота.

“Поки Путін у безсилій злості намагається боляче вкусити, триває інтеграція України до Європи. Не на словах і папірцях, а на ділі”, – написав колишній віце-прем'єр РФ.

Він впевнений, що у найближчому майбутньому інтеграція стане наскільки глибокою, що Україна стане за фактом частиною європейського світу.

“З кожним днем Україна стає все сильнішою. А Путін  все слабшає... Настане момент, коли шальки терезів схиляться на користь України”, – констатував Кох.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що український військовий розповів про армію Путіна: "Взагалі не вміють воювати, еліта ЗС РФ лежить уздовж українських доріг".

Ми також писали, що Арестович розписав останні сценарії для ЗС РФ: "Їм тут кінець".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Альфред Кох

Останні новини