20 лютого 2022, 17:15

“Це питання особистого виживання самого Путіна”, – Мюрид дав прогноз, чим закінчиться ескалація в Україні

Президент РФ Володимир Путін не наважиться на велику війну з Україною, вважає Ель Мюрид.

“Це питання особистого виживання самого Путіна”, – Мюрид дав прогноз, чим закінчиться ескалація в Україні

Сценарій повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну із взяттям Києва малореалістичний. Ескалація буде обмежена територією Донбасу.

Таку думку у своєму блозі Telegram висловив російський оглядач Анатолій Несміян, відомий також під ім'ям Ель Мюрид.

Він звернув увагу на три базові якості президента РФ Володимира Путіна та вибудуваної ним системи: жадібність, параноя та боягузтво. На думку блогера РФ, виходячи з цієї інформації, очікувати якогось серйозного зовнішнього конфлікту не варто. Влада РФ просто на нього не наважиться.

Він зазначив, що тема ескалації почала швидко локалізуватися виключно на Донбасі.

"Від загрози повномасштабного вторгнення режим переходить до створення строго локалізованого конфлікту, свідомо обмежуючи його територією Донбасу", – зазначив Мюрид.

Найближчими днями, за його словами, відбудеться “конкретне точене рішення” Москви. Це може бути введення в ОРДЛО російських військ, постачання "республікам" зброї, ракетно-бомбові удари по позиціях української армії. Вже після цього, вважає аналітик, ситуація повернеться у стан уповільненого конфлікту з періодичними загостреннями.

"Все по Салтикову: "...От так ско#ина! Добрі люди кровопролиття від нього чекали, а він Чижика з'їв!.."" – написав Мюрид.

Він впевнений, що "жадібність, боягузтво та параноя" не дадуть лідеру РФ піти на ризик і влаштувати велику війну, оскільки є ймовірність поразки. А це загрожує Путіну втратою влади.

“Це питання особистого виживання самого Путіна – поза цими балансами він ніхто та звати його ніяк. Хто ж добровільно стрілятиме собі у коліно?” – пояснив експерт.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що мешканець Краснодарського краю зухвало відповів Кремлю щодо загрози війни з Україною.

Ми також писали, що РФ може повторити на Донбасі грузинський сценарій, вважає Латиніна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини