7 грудня 2021, 13:40

Диверсант ФСБ Стрєлков розповів про серйозну проблему Кремля напередодні переговорів Байден – Путін

Від того, як пройде розмова президентів США та РФ і чим вона закінчиться, ймовірно, залежить, чи буде цієї зими війна між Росією та Україною.

Диверсант ФСБ Стрєлков розповів про серйозну проблему Кремля напередодні переговорів Байден – Путін

Диверсант ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гіркін), який розпочав війну на Донбасі, вказав на сумне становище Москви, якій тепер доведеться обрати "найкраще з найгіршого", передає Діалог.UA.

На сторінці у соцмережі ексбойовик поділився думкою про результати переговорів Джо Байдена та Володимира Путіна. Він зазначає, що РФ у будь-якому разі програє. На практиці від того, які будуть домовленості, залежить, чи почнеться у РФ гіперінфляція та різке погіршення соціально-економічного стану основної маси населення на тлі обіцяної хвилі жорстких санкцій.

"Кремлівські гноми ("профукали" все) знаходяться перед найжорстокішою дилемою: їм треба вибрати "краще з гіршого". При цьому, вибираючи "краще" особисто для себе і своєї влади на цей момент, вони автоматично отримують те саме (тільки у ще більш погіршеному вигляді) через дуже недовгий час - вже наступного року, напевно", - вважає Гіркін.

Він підкреслив, що Москва зараз має два виходи: або вплутуватися у смертельну битву до переможного кінця, або зробити крок назад, погодившись на умови Вашингтона. Обидва варіанти програшні.

"Упертись на смерть" або капітулювати. Про такий вибір - "або повна перемога, або повна капітуляція" - я попереджав з 2014 року, коли до оглушливої перемоги було буквально "рукою подати", але гномам захотілося "і невинності дотриматися, і капітали зберегти"", - пише диверсант.

Раніше розвідник Микола Маломуж озвучив прогноз щодо результатів переговорів Байдена та Путіна для України. Генерал армії України не виключає, що під час бесіди Джо Байдена та Володимира Путіна буде знайдено певну домовленість щодо Донбасу.

Крім того, Байден перед дзвінком Путіну поговорив із колегами з Британії, Франції, ФРН й Італії.

Нагадаємо, диверсант ФСБ і пропагандист РФ Ігор Стрєлков і Максим Калашніков визнали жалюгідну ситуацію в ОРДЛО.

Автор: Сеть

Останні новини