1 грудня 2021, 14:45

Роман Шрайк запідозрив "щось лихе" після слів Зеленського

Блогер Роман Шрайк вважає, що недарма Володимир Зеленський заговорив про прямі переговори з Росією.

Роман Шрайк запідозрив "щось лихе" після слів Зеленського

Глава держави під час щорічного послання президента у Раді озвучив свої плани. Зеленський анонсував запуск "економічного паспорта українця" за рахунок збільшених податків для олігархів і розповів про ініціативу запровадження множинного громадянства для українців у Європі, США та Канаді, пише Діалог.UA.

"Під кінець звернення, викупавши народ в обіцянках, Володимир Зеленський навіщось заговорив про прямі переговори з Росією", – наголошує у своєму ТГ-каналі Шрайк.

Блогер нагадує, що Україна з країною-агресором має переговори у "мінському" та "нормандському" форматах за участю міжнародних представників, і який сенс відкривати нові, якщо Москва вперто ігнорує мирний процес врегулювання.

Останні слова Зеленського особливо дивно звучать на тлі нещодавньої заяви прем'єр-міністра про підготовку громадянами РФ держперевороту в Україні.

"Зароджується підозра, що за інфошумом останніх днів Офіс президента приховує щось погане", – висловлює свою думку Шрайк.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що без прямого діалогу з Росією закінчити збройний конфлікт на Донбасі неможливо. Війна на Сході країни триває вже 8-й рік і без діалогу з Москвою її не зупинити, вважає Володимир Зеленський.

Повідомлялося, що Зеленський має намір внести на розгляд Верховної Ради законопроєкт про множинне громадянство для українців, які проживають у Європі та на Заході.

Раніше Роман Шрайк поставив незручне запитання Володимиру Зеленському.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Роман Шрайк

Останні новини