24 листопада 2021, 19:56

Гордон про Зеленського: "Він може бути цікавим лише в одному"

Дмитро Гордон вважає, що Володимир Зеленський може стати останнім президентом України.

Журналіст Дмитро Гордон висловився про політичну долю Володимира Зеленського на тлі скандалу навколо розслідування Bellingcat про зрив операції українських спецслужб із затримання російських найманців із ПВК "Вагнер".

Виступаючи в етері телеканалу "Україна 24", Гордон заявив, що чинний глава держави може стати останнім президентом в історії України.

"Він (Зеленський – ред.) цікавий може бути лише в одному – у тому, щоб Україна стала парламентською республікою та він став останнім президентом України",  заявив співрозмовник.

Відповідаючи на репліку ведучого, чи зацікавлений чинний президент у зміні форми державного правління з огляду на те, що рейтинги партії "Слуга народу" знижуються ще більше, ніж особистий рейтинг Зеленського, журналіст сказав таке: "Від його рейтингу президентського скоро нічого не залишиться, на ваших очах. Він впевнено йде шляхом Віктора Андрійовича (Ющенка – ред.)".

Гордон також заявив, що більше не має наміру відвідувати організовані Зеленським пресконференції, оскільки він тепер йому "нецікавий".

Раніше Гордон звинуватив Зеленського у "покриванні корупції" та "зазіханні на свободу слова", а також порівняв президента України з главою Кремля Володимиром Путіним.

Крім того, Гордон назвав "кошмаром" і "жахом" озвучену інформацію у розслідуванні Bellingcat і заявив, що "день, який розділить історію України на дві частини, настав".

Останні новини